«Ένα τραπέζι Νάξος… Ένα τραπέζι Ελλάδα!» την Κυριακή στο ΣΚΑΪ

admin
06/10/2015 08:16
 
 
 
Από τα γυρίσματα της εκπομπής στη Νάξο

Για ακόμα μια χρονιά, η Chef Ντίνα Νικολάου ταξιδεύει την Ελλάδα από άκρη σε άκρη παρουσιάζει τοπικά καλούδια και συνταγές που μυρίζουν Ελλάδα!

Τα παρουσιάζει κάθε Κυριακή στις 8:00 το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Φέτος η πρώτη εκπομπή είναι αφιερωμένη στη Νάξο και εντάσσεται στο πλαίσιο εκπομπών που γυρίστηκαν στα νησιά σε συνεργασία με τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Κυκλάδων Δωδεκανήσου. 

Η Ντίνα Νικολάου …στρώνει τραπέζι στην όμορφη Νάξο, με τοπικές συνταγές και προϊόντα! 

  • Δείτε ΕΔΩ αναλυτικό ρεπορτάζ (φώτος και video) από τα γυρίσματα της εκπομπής στη Νάξο

Φτάνοντας στο νησί, η Chef μαγεύεται στη θέα της Πορτάρας και της καστροπολιτείας. Ανακαλύπτει την περίφημη πατάτα Νάξου: την «σπούντα»!

Συναντά τον Στέλιο Κορρέ στα ορεινά του νησιού και γεύεται λαχταριστή κατσικομακαρονάδα. Διασκεδάζει σε ένα παραδοσιακό Απεραθίτικο γλέντι πίνοντας ρακί και τρώγοντας το τοπικό πιάτο της περιοχής «Ρόστο».

Δοκιμάζει γούνα, τον καλύτερο Αξιώτικο μεζέ. Ενώ λίγο πριν φύγει, σεργιανίζει τα στενά της Χώρας για να μαζέψει όσες περισσότερες εικόνες, μυρωδιές και γεύσεις μπορεί.

Τέλος, επιστρέφει στην Αθήνα και μας προτείνει ένα εμπνευσμένο μενού: μπρουσκέτες με σπιτική ρώσικη γιαουρτιού, γαύρο πλακί με ντομάτες και πατάτες Νάξου και κέικ σοκολάτας με μπανάνα και γλάσο στιγμής. «Ένα τραπέζι Νάξος… Ένα τραπέζι Ελλάδα!»… την Κυριακή 11 Οκτωβρίου στις 8:00 το βράδυ, ΝΕΟ επεισόδιο! 

ΔΕΙΤΕ το trailer της εκπομπής:

{youtube}3&v=AfPMIhwJ7jg{/youtube}

(Visited 53 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*