Τζόκερ: Η Νάξος …ψάχνει το νέο εκατομμυριούχο – Τι λέει ο τυχερός πράκτορας

Newsroom
06/06/2020 02:37
 
 
 

 

Η Νάξος στο επίκεντρο μετά τη χθεσινή κλήρωση του τζόκερ – Οργιάζει η σεναριολογία για το νικητή – Τι λέει ο τυχερός πράκτορας…

Η Νάξος γίνεται και πάλι πανελλαδικό θέμα. Αυτή τη φορά όχι για τις ομορφιές και τις παραλίες της αλλά γιατί στο νησί …ξαφνικά γεννήθηκε ένας κροίσος!

Ο λόγος φυσικά για τον υπερτυχερό που κέρδισε το αμύθητο ποσό των 5,7 εκατ. ευρώ στο τζόκερ με ένα δελτίο που κόστισε μόλις 3 ευρώ!

Ο τυχερός κρατάει την ανωνυμία του και κανείς δε γνωρίζει ποιος είναι και τι σκέφτεται να κάνει μετά από τη μεγάλη τύχη που τον βρήκε…

Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν όπως και τα τηλέφωνα που πέφτουν βροχή (ακόμα και στο naxostimes) προκειμένου να γίνει γνωστή η ταυτότητα του, όμως χωρίς αποτέλεσμα.

Ακόμα και το πρακτορείο του Βασίλη Κληρονόμου που παίχτηκε το τυχερό δελτίο δεν γνωρίζει το νικητή αφού όπως είπε ο ιδιοκτήτης, η κίνηση ήταν αυξημένη λόγω του τζακ-ποτ και δεν μπορεί να καταλάβει ποιος μπορεί να ήταν ο υπερτυχερός.

Χαρούμενος όπως είναι φυσικό είναι ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου του ΟΠΑΠ που παίχτηκε το τυχερό δελτίο, που δώρισε στον κάτοχο του το μυθικό πόσο των 5.700.000 ευρώ.

Με το «χρυσό» δελτίο που συμπλήρωσε μόνος του και κόστισε μόλις 3 ευρώ ο τυχερός Ναξιώτης κατάφερε να αλλάξει για πάντα τη ζωή του.

Ενθουσιασμός για τον εκατομμυριούχο του τζόκερ

«Είμαι ενθουσιασμένος που βρέθηκε ένα από τα δυο τυχερά δελτία στο δικό μου πρακτορείο» αναφέρει στο newsit o Βασίλης Κληρονόμος από την Νάξο και προσθέτει: «Είχαμε μοιράσει κι άλλες φορές χρήματα μέχρι και 200.000 ευρώ, όμως είναι η πρώτη φορά που η Νάξος καταφέρνει να κερδίσει ένα τόσο μεγάλο ποσό. Τις προηγούμενες φορές οι τυχεροί κατάφερναν να βρουν τους πέντε από τους έξι τυχερούς αριθμούς».

Ο Βασίλης, από το πρωί της Παρασκευής δέχεται αμέτρητα τηλέφωνα για συγχαρητήρια, ενώ κάποιοι προκειμένου να του κάνουν πλάκα δηλώνουν πως είναι οι υπερτυχεροί: «Μάλιστα έχει πλάκα γιατί με παίρνουν διάφοροι και μου λένε πως εκείνοι είναι οι τυχεροί. Υπήρχε μια καχυποψία στον κόσμο ότι στη Νάξο δεν θα βρεθεί ποτέ ένα τυχερό εξάρι αλλά να που τελικά όλοι έπεσαν έξω. Δεν μπορώ να γνωρίζω ποιος είναι ο τυχερός και ούτε να σκεφτώ σε αυτή τη φάση κάποιον γιατί υπήρχε μια έντονη κινητικότητα τις τελευταίας ημέρες αφού το πόσο ήταν μεγάλο.

Λέγεται πως το τυχερό δελτίο ο νικητής το συμπλήρωσε μόνος του όμως δεν μπορώ να είμαι σίγουρος γιατί εγώ έχω ένα πρόγραμμα στο κομπιούτερ που συμπληρώνει δελτία τα οποία έχω τοποθετημένα πάνω στον πάγκο μου. Μπορεί το τυχερό δελτίο να είναι από αυτά. Συγχαρητήρια σε όποιον το κέρδισε εύχομαι να τα επενδύσει σωστά και γιατί όχι να βοηθήσει και το νησί του» τόνισε ο Βασίλης Κληρονόμος.

«Πλάκα» στο πλατό του ΑΝΤ1

Όπως είναι γνωστό τις τελευταίες ημέρες στη Νάξο βρίσκεται συνεργείο του ΑΝΤ1 με το ρεπόρτερ Θάνο Κλωνόπουλο.

Ο Θάνος αναχώρησε το πρωί της Παρασκευής από τη Νάξο και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο Γιώργος Παπαδάκης με τους συνεργάτες του …υποψιάστηκαν ότι αυτός ήταν ο τυχερός που έπαιξε το «χρυσό» δελτίο.

Αφού συνομίλησαν με τον Βασίλη Κληρονόμο, δεν έχασαν την ευκαιρία να αστειευτούν και μάλιστα «απέδωσαν» την αναχώρηση του Θάνου Κλωνόπουλου από το νησί στο γεγονός ότι μπορεί εκείνος να ήταν που κέρδισε τα 5,7 εκατ. και «εξαφανίστηκε»!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

(Visited 2.767 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*