Νάξος: Η διεθνής προβολή του νησιού θέμα δημοσιευμάτων κορυφαίων ελληνικών ΜΜΕ

Newsroom
29/06/2020 10:23
  •  
  •  
  •  

 

Οι πρωτοβουλίες που ανέλαβε ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για την διεθνή προβολή του προορισμού βρήκαν ενθουσιώδη ανταπόκριση από σημαντικά και έγκριτα ελληνικά ΜΜΕ.

Στο πλαίσιο ανάδειξης ειδικών τουριστικών «προϊόντων», όπως του ποδηλατικού και του θαλάσσιου τουρισμού, τα οποία μπορούν να προσελκύσουν ποιοτικούς τουρίστες με ειδικά ενδιαφέροντα και εκτός τουριστικής αιχμής, ο δήμος προχώρησε σε σημαντικές συνεργασίες, μετά από προηγούμενες προγραμματισμένες δημοσιογραφικές επισκέψεις που είχε διοργανώσει.

Συγκεκριμένα, το κορυφαίο Μέσο του ηλεκτρικού ποδηλατικού τουρισμού στη Γερμανία “E-bike Touren Magazin” έκανε πολυσέλιδο αφιέρωμα στη Νάξο, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες δημοσιεύσεις με έμφαση στις ποδηλατικές διαδρομές του νησιού.

Επιπλέον, ολοκληρώθηκε προ ολίγων ημερών, μεγάλη διεθνής καμπάνια (χωρίς κόστος για τον Δήμο) με την αναμετάδοση 2 ημίωρων τηλεοπτικών εκπομπών για τον προορισμό, επί 17 φορές σε διάστημα μίας εβδομάδας από το διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο Nautical Channel που μεταδίδεται σε 70 χώρες και σε ΜΜΕ με 20.000.000 τηλεθέαση, μεταξύ άλλων και στην Ελλάδα, μέσω Vodafone Greece, Wind Hellas και Cosmote TV.

Για τις παραπάνω ενέργειες, έγιναν εκτενείς αναφορές από κορυφαία ΜΜΕ στην Ελλάδα όπως ΑΠΕ- ΜΠΕ, Real, Athens Voice, Ναυτεμπορική, in.gr, enikos.gr, iefimerida.gr, newsbeast.gr, thetoc.gr, travelstyle, news24/7, news.gr. Ανάμεσα στα δεκάδες άρθρα, η προβολή της Νάξου στο Nautical Channel αποτέλεσε το «καλό νέο της ημέρας» στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ.

Με τον τρόπο αυτό, διασφαλίστηκε σημαντική προβολή του προορισμού και στην ελληνική αγορά την κατάλληλη χρονική περίοδο, αναδεικνύοντας μάλιστα ιδιαίτερες πτυχές του προορισμού όπως ο ποδηλατικός τουρισμός, οι καταδύσεις, τα θαλάσσια σπορ, το yachting και άλλες δραστηριότητες.

(Visited 74 times, 1 visits today)