Αυθεντική Γεύση Ελλάδας προσφέρουν τα εκλεκτά προϊόντα της ΕΑΣ Νάξου! Μία ακόμη σημαντική διάκριση!

Newsroom
12/08/2020 4:16
  •  
  •  
  •  

Με το σήμα ποιότητας-βραβείο Αυθεντικής Ελληνικής Γεύσης – Authentic Taste of Greece Gold Award 2020 & 2021, για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ανάπτυξη της αγροτικής παραγωγής και την στήριξη της τοπικής οικονομίας βράβευσε την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου ο οργανισμός Greek Taste Beyond Borders (GTBB).

Πρόκειται για μία ακόμη σπουδαία πιστοποίηση και διάκριση για την ΕΑΣ Νάξου και τα εκλεκτά προϊόντα της, καθώς ο εν λόγω οργανισμός αναδεικνύει την Ελλάδα και τα προϊόντα της σε όλο τον πλανήτη μέσω του πληρέστερου και πιο επιτυχημένου παγκόσμιου business network.

Ο οργανισμός βράβευσε την Ε.Α.Σ. και για το κορυφαίο της προϊόν, την εξαιρετική Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π., όσο και για τα – εξίσου… γευστικά και ποιοτικά – προϊόντα της Κεφαλοτύρι Νάξου, Ορεινό Νάξου, Γίδινο Νάξου, Βούτυρο Νάξου, Γάλα Νάξου, Γιαούρτι Νάξου και την ξακουστή Πατάτα Νάξου.

Το σήμα του Authentic Taste of Greece Gold Award είναι ένα πάρα πολύ ισχυρό διαπιστευτήριο ποιότητας για τα ελληνικά προϊόντα (ειδικά εκείνα που αποζητούν την ανάδειξή τους στα ράφια της παγκόσμιας αγοράς, όπως ακριβώς ισχύει για τη Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. και τα υπόλοιπα προϊόντα της Ε.Α.Σ. Νάξου), γι’ αυτό και γίνεται αντιληπτό πόσο σημαντική είναι η απόκτησή του.

Αξίζει, επίσης, να αναφερθεί ότι η διαδικασία πιστοποίησης-βράβευσης που εκδίδεται με αριθμό πρωτοκόλλου αρχειοθέτησης φακέλου του οργανισμού Greek Taste Beyond Borders βασίστηκε στο GTBB prototype, το οποίο ενσωματώνει σύγχρονη μέθοδο αξιολόγησης πολλών παραγόντων με την εποπτεία της ειδικής επιτροπής των taste experts του GTBB.

Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου ευχαριστεί τον οργανισμό Greek Taste Beyond Borders για την μεγάλη τιμή και τη σημαντική βράβευση, που της δίνει δύναμη να συνεχίσει με το γνωστό της πάθος, μεράκι και αγάπη το έργο της παραγωγής των εκλεκτών, πιστοποιημένων, πολυβραβευμένων και… πεντανόστιμων προϊόντων της!

 

Ανάμεσα στους επίσημους πρεσβευτές της ελληνικής γαστρονομίας η ΕΑΣ!

Τέλος, η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου κέρδισε ένα ακόμη ζηλευτό βραβείο, δηλαδή τη συμμετοχή της στο ετήσιο παγκόσμιο συνέδριο που θα διοργανώσει στις 19 Οκτωβρίου 2020 ο Greek Taste Beyond Borders στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), ανάμεσα σε άλλα premium brands και τους επίσημους Πρεσβευτές της Ελληνικής και παγκόσμιας Γαστρονομίας.
Το συνέδριο θα τελεστεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ και του Δήμου Αθηναίων, ενδυναμώνοντας το διαρκώς αυξανόμενο business network του οργανισμού Greek Taste Beyond Borders.

(Visited 141 times, 1 visits today)