Νάξος: Σε θερμό κλίμα η συνάντηση του Δημήτρη Καπούνη με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Newsroom
14/08/2020 16:02
 
 
 

 

Με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου συναντήθηκε σήμερα ο πρόεδρος της ΕΑΣ Νάξου Δημήτρης Καπούνης.

Η κ. Σακελλαροπούρου που πραγματοποιεί τις διακοπές της στη Νάξο, δέχθηκε τον πρόεδρο της «Ένωσης» προκειμένου να συζητήσουν για θέματα του Συνεταιρισμού και των παραγωγών του νησιού.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καπούνης μίλησε στην Προέδρο της Δημοκρατίας για τα εκλεκτά προϊόντα αλλά και το σπουδαίο έργο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου. Αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται για την παραγωγή και προώθηση των προϊόντων της ΕΑΣ, τη στήριξη με κάθε τρόπο του Ναξιώτη παραγωγού και την προβολή του νησιού μέσα από τα τοπικά του προϊόντα.

Φιλόξενος όπως πάντα, ο Δημήτρης Καπούνης, δώρισε στην κ. Σακελλαροπούλου ένα καλάθι γεμάτο με προϊόντα της Νάξου, ώστε εκείνη να γευθεί από… πρώτο χέρι τη νοστιμιά τους. Επίσης την προσκάλεσε να επισκεφτεί ξανά το νησί, ως φιλοξενούμενη της ΕΑΣ.

Από την πλευρά της, η κ. Σακελλαροπούλου άκουσε με προσοχή την ενημέρωση του Δημήτρη Καπούνη και δε δίστασε να εκφράσει τον εντυπωσιασμό της για την ιστορία, τα πεπραγμένα και το έργο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου.

Να σημειωθεί ότι παρών στη συνάντηση ήταν και ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Δημήτρης Οικονόμου.

(Visited 892 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*