Τρομακτικό! Ποτάμι σαν από αίμα σε αγροτικό δρόμο των Εγγαρών Νάξου (video+φώτος)

Άκης Αξαόπουλος
16/12/2020 14:00
 
 
 

 

Σε ένα παράξενο και συνάμα τρομακτικό θέαμα βρέθηκαν σήμερα κάτοικοι της περιοχής των Εγγαρών Νάξου…

Σε αγροτικό δρόμο στο λεκανοπέδιο της περιοχής το ποτάμι που έχουν σχηματίσει οι τελευταίες βροχοπτώσεις είναι κόκκινο λες και είναι από αίμα. Το ίδιο νερό φαίνεται να αναβλύζει και από το φρεάτιο που βρίσκεται στο συγκεκριμένο αγροτικό δρόμο.

Όπως αναφέρεται στην καταγγελία που έγινε στο naxostimes.gr έχουν ήδη ειδοποιηθεί οι αρμόδιες αρχές και κατευθύνονται στο σημείο ώστε να διαπιστώσουν τι ακριβώς συμβαίνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η καταγγελία έγινε και στο Σύλλογο Προστασίας Άγριας Ζωής Νάξου, μέλη του οποίου άμεσα κατεύθασαν στο σημείο με υπάλληλο του Δασονομείου Νάξου.

Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για αίματα από σφαγή ζώων εκτός σφαγείου, κάτι το οποίο φυσικά και είναι παράνομο αφού η σφαγή ζώων θα πρέπει να γίνεται σε νόμιμα σφαγεία και κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις και σε καμία περίπτωση τα απόβλητα δεν θα πρέπει να αφήνονται ελέυθερα στη φύση αλλά θα πρέπει να τηρείται συγκεκριμένη επεξεργασία.

Για το συμβάν διεξάγει έρευνα το Δασονομείο Νάξου.

(Visited 5.051 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.