Συνεδρίαση Λιμενικού Ταμείου: Προϋπολογισμός, πέργκολες και αποκατάσταση υποσκαφής στο λιμάνι Νάξου μεταξύ των θεμάτων

«έργα Ανάπτυξης λιμένα Νάξου»
Newsroom
27/12/2020 16:18
 
 
 

 

Διπλή συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα (28 Δεκεμβρίου) το διοικητικό συμβούλιο του Λιμενικού Ταμείου Νάξου που θα συζητήσει σημαντικά θέματα.

Η πρώτη συνεδρίαση, με 14 θέματα στην ημερήσια διάταξη, θα πραγματοποιηθεί στις 10:00 το πρωί ενώ στις 11:00 θα ακολουθήσει η δεύτερη συνεδρίαση με μοναδικό θέμα την έγκριση του σχεδίου προϋπολογισμού για το 2021.

Το νέο Δ.Σ. αφού πρώτα θα συγκροτηθεί σε σώμα υπό την προεδρία του δημάρχου Δημήτρη Λιανού, μεταξύ άλλων θα συζητήσει την αποκατάσταση υποσκαφής του κεντρικού προβλήτα του λιμανιού της Νάξου καθώς και την «Ειδική αρχιτεκτονική μελέτη για την εφαρμογή εγκεκριμένου τύπου πέργκολας στην παραλία Νάξου.

Αναλυτικά τα θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Συγκρότηση ΔΣ σε Σώμα
2. Ορισμός Γραμματέα ΔΣ ΔΛΤΝάξου
3. Έγκριση τευχών δημοπράτησης και των όρων Διακήρυξης ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την εκτέλεση του έργου «Επείγουσα αποκατάσταση υποσκαφής κεντρικού προβλήτα λιμένα Νάξου»
4. Παραλαβή μελέτης «Ειδική αρχιτεκτονική μελέτη για την εφαρμογή εγκεκριμένου τύπου πέργκολας ΔΛΤΝάξου στη χερσαία ζώνη λιμένα».
5. Έγκριση μελέτης για Παροχή υπηρεσιών ΥΑΛΕ και ΑΥΑΛΕ και υπηρεσιών φύλαξης λιμενικής εγκατάστασης Νάξου σύμφωνα με τον ISPS. Έγκριση όρων συνοπτικού διαγωνισμού.
6. Βεβαίωση τελών οφειλετών.
7. Ορισμός Επιτροπής διενέργειας δημοπρασιών μίσθωσης ακινήτων τους 2021
8. Αντικατάσταση μέλους στην Επιτροπή ελέγχου καταλληλότητας ακινήτων έτους 2020
9. Εγγραφή του ΔΛΤΝάξου ως συνδρομητή στη ΔΗΜΟΣ ΝΕΤ για το 2021
10. Έγκριση παράτασης μίσθωσης αποθήκης Μαρούλη Ιωάννη
11. Πληρωμή προστίμου στη Δ.Ο.Υ. Νάξου.
12. Προσφυγή κατά αποσπασμάτων χρηματικών καταλόγων που απέστειλε η ΡΑΛ.
13. Ορισμός Επιτροπών 2021
14. Έγκριση υποβολής πρότασης χρηματοδότησης στην πρώτη πρόσκληση του Προγράμματος New Energy Solutions Optimized for Islands (NESOI) για τον λιμένα Καλαντού.

(Visited 373 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*