Νάξος-VIDEO: Ξεκίνησαν οι εμβολισμοί κατά της Covid-19 – Τι λένε γιατροί που εμβολιάστηκαν

Άκης Αξαόπουλος
12/01/2021 12:21
 
 
 

 

Ξεκίνησαν σήμερα οι εμβολιασμοί κατά του κορωνοϊού στο νοσοκομείο της Νάξου με τον εμβολιασμό υγειονομικών (γιατρών, νοσηλευτών και λοιπού προσωπικού).

Οι εμβολιασμοί έγιναν στο εμβολιαστικό κέντρο που έχει δημιουργηθεί για το σκοπό αυτό, τηρουμένων όλων των οδηγιών που ορίζουν τα πρωτόκολλα, χωρίς -μέχρι αυτή τη στιγμή- να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα ή εμπλοκή.

Πρώτοι έκαναν τα εμβόλια γιατροί του νοσοκομείου που δήλωσαν την ικανοποίηση και την αισιοδοξία τους για το “όπλο” κατά του sars-CoV-2 και κάλεσαν τους πολίτες να προχωρήσουν σε εμβολιασμό.

Οι εμβολιασμοί συνεχίζονται ακόμα και μέχρι αυτή την ώρα και θα ολοκληρωθούν τις επόμενες ημέρες αφού εμβολιαστούν όλοι όσοι υγειονομικοί έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Μετά τον εμβολιασμό των υγειονομικών, σειρά θα πάρουν οι πολίτες σύμφωνα με την οριζόμενη σειρά προτεραιότητας.

Στην κάμερα του naxostimes.gr μίλησαν ο Παθολόγος Νίκος Γρατσίας και ο Οδοντίατρος Πλάτων Τομπάς, αμέσως μετά τον εμβολιασμό τους.

Νίκος Γρατσίας: Να μη φοβάται ο κόσμος και να μπει στη διαδικασία να εμβολιαστεί

Ο Παθολόγος του νοσοκομείου Νάξου Νίκος Γρατσίας ήταν από τους πρώτους που σήμερα το πρωί έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού και κάλεσε τους πολίτες “να μπουν στη διαδικασία να το κάνουν και να μη φοβούνται”.

“Να μη φοβάται ο κόσμος, να μπει στη διαδικασία να εμβολιαστεί προκειμένου να μην υπάρχει κίνδυνος από την Covid-19 που τόσο πολύ μας έχει επηρεάσει τη ζωή μας” σημείωσε ο κ. Γρατσίας και πρόσθεσε ότι ο εμβολιασμός είναι τελείως ανώδυνος.


Με μέτρα υψίστης ασφαλείας έφτασαν στη Νάξο τα πρώτα εμβόλια κατά του κορονωϊού


Πλάτων Τομπάς: Το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού είναι επανάσταση στο χώρο της επιστήμης

Ο Οδοντίατρος Πλάτων Τομπάς αμέσως μετά τον εμβολιασμό του μίλησε στην κάμερα του naxostimes.gr κάνοντας λόγο για “επανάσταση στο χώρο της ιατρικής”.

“Το συγκεκριμένο εμβόλιο είναι επανάσταση στο χώρο της ιατρικής. Δεν μπαίνει κανένας εξασθενημένος ιός μέσα, μπαίνει μια πρωτεΐνη η οποία κινητοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού” τόνισε και κάλεσε τους πολίτες να εμβολιαστούν.

Ο κ. Τομπάς ως μέλος του Δ.Σ. του Πανναξιακού ΑΟ και υπεύθυνος στίβου, απευθυνόμενος στους αθλητές του νησιού τους κάλεσε να εμβολιαστούν αφού συνεχώς έρχονται σε συγχρωτισμό και η πιθανότητα εξάπλωσης είναι μεγάλη.

“Οι αθλητές επιβάλλεται να κάνουν το εμβόλιο” σημείωσε χαρακτηριστικά.

 

(Visited 1.876 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*