Διακοπή κυκλοφορίας σε δρόμο της Στελίδας Νάξου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις - διακοπή κυκλοφορίας σε δρόμο
Newsroom
02/02/2021 22:03
 
 
 

 

Διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων επιβάλουν οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη και την Πέμπτη στην περιοχή της Στελίδας Νάξου, στο πλαίσιο κατασκευής του έργου «Κατασκευή συνδέσεων εσωτερικού δικτύου αποχέτευσης και επέκταση τμημάτων παραλιακών οικισμών».

Όπως ανακοίνωσε ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, στα πλαίσια κατασκευής του παραπάνω έργου, απαιτείται η διακοπή της κυκλοφορίας από τη θέση «Οικίας Μανταδάκη Εμμανουήλ» στην περιοχή Στελίδας προς εκκλησάκι Αγίου Προκοπίου και δυτικά της περιοχής Στελίδας, προκειμένου να ολοκληρωθεί τμήμα του έργου.

Οι βασικές εργασίες εκσκαφών και κατασκευής των συνδέσεων του δικτύου στο τμήμα αυτό θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 03/2/2021 και Πέμπτη 04/2/2021, οπότε και θα διακοπεί η κυκλοφορία στο ανωτέρω τμήμα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ανωτέρω διακοπής κυκλοφορίας, η πρόσβαση από και προς το εκκλησάκι Αγίου Προκοπίου και δυτικά της περιοχής Στελίδας θα γίνεται από τις παραπλήσιες οδούς.

(Visited 118 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.