Νάξος: «Ευχαριστώ» του Σωματείου Μαζικής Εστίασης για τη συμμετοχή στη διαμαρτυρία «Τα κλειδιά της εστίασης»

Τα κλειδιά της εστίασης
Newsroom
13/02/2021 15:15
 
 
 

 

Σημαντική επιτυχία σημείωσε η Πανελλαδική δράση της ΠΟΕΣΕ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων) «ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ».

Με ασφαλή, ειρηνικό και συμβολικό τρόπο δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες της Εστίασης σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια δήλωσαν την δυσαρέσκειά τους για την ανεπαρκή παροχή στοχευμένων και ικανών μέτρων στήριξης του κλάδου.

Οι καταστηματάρχες με κόσμιο τρόπο χωρίς να δημιουργηθεί ούτε μία παρεκτροπή ούτε μία προσαγωγή ούτε ένα πρόστιμο τηρώντας τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα κατέθεσαν «τα κλειδιά» του καταστήματος τους με σκοπό να παραδοθούν στο Μέγαρο Μαξίμου μεταφέροντας την αγωνία τους για την επόμενη μέρα του κλάδου η οποία διαφαίνεται ιδιαίτερα δυσοίωνη.

Το Σωματείο Μαζικής Εστίασης Νάξου & Μικρών Κυκλάδων «Φιλοξενία» συμμετείχε ενεργά σημειώνοντας αρκετά μεγάλη προσέλευση στην εκδήλωση από επαγγελματίες, εργαζόμενους, προμηθευτές, συνεργάτες της Εστίασης.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια όλους όσους προσήλθαν να δηλώσουν την συμπαράστασή τους στη δράση του Σωματείου. Τον έπαρχο Νάξου κ. Ιωάννη Μαργαρίτη τους δημοτικούς συμβούλους Γιάννη Μαράκη και Μανώλη Βάβουλα. Όλους αυτούς που μ’ αυτό τον τρόπο δήλωσαν ότι αναγνωρίζουν την διαχρονική στήριξη που έχει προσφέρει το Σωματείο της Νάξου στους επαγγελματίες. Είναι αυτοί που θεωρούν ότι το ιδανικό αποτέλεσμα για την προκοπή του κλάδου και του νησιού μας έρχεται μέσα από τη συλλογικότητα την συμπόρευση την συνεχή διεκδίκηση και την υγιή επιχειρηματικότητα. Μ’ αυτούς θα προχωρήσουμε στην επόμενη μέρα.

Ευχαριστούμε επίσης και όσους συνετέλεσαν στην πραγματοποίησή της δράσης μας με τον καλύτερο τρόπο. Την ΕΑΣ Νάξου και τον Δημήτρη Καπούνη για την μεσολάβησή του για την προβολή σε τηλεοπτικό κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας. Τα ΜΜΕ της Νάξου που πάντα συνδράμουν τις δράσεις μας και μας δίνουν την δυνατότητα να επικοινωνούμε το έργο μας. Την ABSOLUT CONCEPT και τον Γιώργο Μιχαήλ επίσης την STAMPA και τον Θωμά Παπανικολάου για την παροχή τους σε διαφημιστικό υλικό. Την POWER SOUND και τον Μιχάλη Κων. Μαθιάσσο που πάντα δίνει φωνή στις δράσεις μας. Όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τον Σάββα Αβραμίδη για τις υπηρεσίες τους. Τέλος τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο, την Ένωση Ξενοδόχων, το Α.Τ και το Λιμεναρχείο Νάξου για την στήριξή τους.

Ευελπιστώντας ότι οι διεκδικήσεις μας θα φέρουν σύντομα καρπούς εξακολουθούμε να πρεσβεύουμε το : «Η ΠΙΟ ΧΑΜΕΝΗ ΜΑΧΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΠΟΤΕ»

Ο Πρόεδρος
Γιάννης Δημ. Μαγγιώρος.

Ο Γεν. Γραμματέας
Απόστολος Ιωαν. Καρεγλάς

(Visited 170 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*