Χαιρετισμός Σοφίας Σακοράφας για τη διοργάνωση του PORTARATHLON

portarathlon
Άκης Αξαόπουλος
21/05/2021 22:44
 
 
 

 

Εκ μέρους της Διοίκησης του ΣΕΓΑΣ χαιρετίζω τη φετινή διοργάνωση του PORTARATHLON και, πιστεύοντας πως εκφράζω και την ευρύτερη αθλητική κοινότητα, πρέπει να πω ότι προσβλέπουμε στην επιτυχία και την προοπτική αυτού του πρωτοποριακού για τη χώρα μας θεσμού. Η ιδιαιτερότητα αυτής της διοργάνωσης εκτείνεται πέρα και από την αδιαμφισβήτητη αξία των συνθέτων αθλημάτων που περιλαμβάνει, αφού αντικατοπτρίζει και την ιδιαίτερη δυναμική της αθλητικής και της ευρύτερης τοπικής κοινωνίας της Νάξου και των Κυκλάδων.

Αξίζουν ειλικρινή θερμά συγχαρητήρια και η αντίστοιχη αναγνώριση και ευχαριστία, σε όσους συμβάλλουν, με οποιονδήποτε τρόπο, στην υλοποίηση αυτών των ξεχωριστών αγώνων και στη δικαίωση του οράματος που τους γέννησε.

Δεν μας αρκεί μόνο να ευχόμαστε Καλή Επιτυχία. Πρέπει να ξέρουν όλοι ότι ο ΣΕΓΑΣ θέλει πραγματικά να εξαντλεί τις δυνατότητές του, τόσο αυτοδύναμα ως Ομοσπονδία όσο και στη συνεργασία του με όλους τους φορείς που εμπλέκονται ή ενδιαφέρονται για τη διοργάνωση και την επιτυχία τέτοιων διοργανώσεων.

Το μέλλον του ελληνικού αθλητισμού απαιτεί από όλους μας υπερβάσεις. Αυτό είναι ένα χρέος στο οποίο μπορούμε να ανταποκριθούμε, αν είμαστε όλοι μαζί, χωρίς αχρείαστες διαιρέσεις, απέναντι στον κοινό μας στόχο για ένα καλύτερο αθλητικό μέλλον.

Γι’ αυτό και έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία, σήμερα, μια διοργάνωση σαν το PORTARATHLON, για την οποία αξίζουν μεγάλες προσδοκίες.

Καλή Επιτυχία !

Σοφία Σακοράφα
Πρόεδρος Δ.Σ./Σ.Ε.Γ.Α.Σ

(Visited 58 times, 1 visits today)
Latest Post
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.