Ξεκινάει τη Δευτέρα ο καταδρομικός εμβολιασμος των κατοίκων της Νάξου

Άκης Αξαόπουλος
22/05/2021 03:04
 
 
 

 

Ξεκινάει τη Δευτέρα στη Νάξο ο καταδρομικός εμβολιασμός των κατοίκων του νησιού σε δύο εμβολιαστικά κέντρα με τα εμβόλια Pfizer και Johnson & Johnson.

Το δεύτερο εμβολιαστικό κέντρο στο νησί θα λειτουργήσει στο Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Νικοδήμου με κινητό συνεργείο εμβολιασμού από τη 2η Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς & Αιγαίου.

Αναλυτικότερα, όπως ανακοίνωσε το νοσοκομείο Νάξου:

Στο πλαίσιο της επιχείρησης “Γαλάζια Ελευθερία” ξεκινάει τη Δευτέρα 31/05/2021 στη Νάξο ο καταδρομικός εμβολισμός με κινητό συνεργείο εμβολιασμού από τη 2η Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς & Αιγαίου.

Ο εμβολιασμός θα διενεργηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Αγίου Νικοδήμου στη Χώρα της Νάξου με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson από 8:00 – 22:00 και θα διενεργούνται καθημερινά 300 εμβολιασμοί.

Οι πολίτες άνω των 18 ετών έχουν τη δυνατότητα να κλείνουν το ραντεβού τους στην πλατφόρμα emvolio.gov.gr, στο ΚΕΠ ή σε φαρμακείο επιλέγοντας ως Κέντρο Εμβολιασμού το «Πνευματικό Κέντρο Αγίου Νικοδήμου»

Παράλληλα θα διενεργούνται οι εμβολιασμοί στο ΓΝ-ΚΥ Νάξου με το εμβόλιο της Pfizer (Kέντρο Εμβολιασμού: ΓΝ-ΚΥ Νάξου 1ο) και της Johnson & Johnson (Kέντρο Εμβολιασμού: ΓΝ-ΚΥ Νάξου 2ο)

(Visited 2.026 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*