Νάξος: Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι εμβολιασμοί – Έχει εμβολιαστεί περισσότερος από το μισό πληθυσμό

Άκης Αξαόπουλος
25/05/2021 21:03
 
 
 

 

Περισσότεροι από τους μισούς κατοίκους του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έχουν εμβολιαστεί μέχρι σήμερα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Ελληνικής Κυβέρνησης.

Συγκεκριμένα, μέχρι και τη Δευτέρα 24 Μαΐου έχουν εμβολιαστεί 11.718 πολίτες που αποτελούν λίγο παραπάνω από το μισό πληθυσμό του δήμου που αριθμεί 22.233 κατοίκους.

Οι εμβολιασμοί αυξάνονται μέρα με τη μέρα αφού πλέον στη Νάξο λειτουργούν δύο εμβολιαστικά κέντρα και εμβολιάζεται ανεξαιρέτως όλος ο πληθυσμός (άνω των 18 ετών), στο πλαίσιο του σχεδίου “Γαλάζια Ελευθερία”.

Ο καταδρομικός εμβολιασμός στο νησί ξεκίνησε τη Δευτέρα στα δύο εμβολιαστικά κέντρα που πραγματοποιούνται τα εμβόλια Pfizer και Jonshon & Jonshon.

Η μεγάλη προσέλευση στον εμβολιασμό συνεχίστηκε και την Τρίτη στο νοσοκομείο Νάξου όπου στεγάζονται και τα δύο εμβολιαστικά κέντρα.

Το δρόμο της “Γαλάζιας Ελευθερίας” ακολούθησε σήμερα και ο αντιδήμαρχος Μανώλης Πολυκρέτης που εμβολιάστηκε με το εμβόλιο της Pfizer.

Να σημειωθεί ότι το μονοδοσικό εμβόλιο της Jonshon & Jonhson πραγματοποιείται από κινητό συνεργείο εμβολιασμού από τη 2η ΔΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου.

(Visited 1.041 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*