Καινούριες παιδικές χαρές θα αποκτήσουν Απείρανθος, Φιλώτι, Μέλανες και Αγερσανί

Newsroom
16/07/2021 13:47
 
 
 

 

Την κατασκευή καινούριων παιδικών χαρών σε δημοτικούς χώρους στην Απείρανθο, το Φιλώτι, τις Μέλανες και το Αγερσανί, ανακοίνωσε ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Τη σχετική σύμβαση για την κατασκευή τους υπέγραψαν ο Δήμαρχος Δημήτρης Λιανός και ο ανάδοχος του έργου, για το οποίο ο Δήμος θα διαθέσει διαθέσει 230.000 ευρώ από ιδίους πόρους.

Ταυτόχρονα, θα ανακατασκευαστούν και οι υφιστάμενες παιδικές χαρές στο Άλσος της Έλλης, στον Άγιο Μηνά και έναντι του 2ου Δημοτικού Σχολείου.

«Επτά σύγχρονες παιδικές χαρές θα είναι στη διάθεση των παιδιών τους επόμενους μήνες. Η ορθή, λειτουργική διαμόρφωση τους, πληρώντας τις προδιαγραφές ασφαλείας όπως αυτές ορίζονται από την ισχύουσα νομοθεσία, θα συμβάλλει στην παροχή ίσων ευκαιριών αναψυχής και ψυχαγωγίας σε ασφαλές περιβάλλον τόσο στην πόλη της Νάξου, αλλά και στα χωριά, συμβάλλοντας έτσι στην ισόρροπη ανάπτυξη του τόπου μας» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

(Visited 445 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.