Νάξος: Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων το Σαββατοκύριακο στην κεντρική παραλιακή οδό της Χώρας

Λιμάνι Νάξος
Newsroom
19/08/2021 01:46
 
 
 

 

Τη διακοπή της κυκλοφορίας στην κεντρική παραλιακή οδό της Χώρας Νάξου αποφάσισε ο Λιμενάρχης ώστε να διευκολυνθεί η κίνηση προς το λιμάνι του νησιού το Σαββατοκύριακο, όπου αναμένεται να αναχωρήσουν χιλιάδες παραθεριστές.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η απόφαση του Λιμενάρχη κ. Αποστολόπουλου:

Λόγω επιτακτικών αναγκών που προκύπτουν από το μεγάλο αριθμό οχημάτων που πρόκειται να αναχωρήσουν από τον λιμένα Νάξου το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και προκειμένου να διασφαλιστεί στο μέγιστο η ομαλή ροή των προς αναχώρηση οχημάτων, καθώς και να αποφευχθεί η άσκοπη ταλαιπωρία των χρηστών της παραλιακής οδού ενημερώνουμε ότι και στο πλαίσιο προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων:

Το Σάββατο 21, Αυγούστου και την Κυριακή 22 Αυγούστου δεν θα επιτρέπεται την στάση-στάθμευση καθώς και η διέλευση παντός τύπου οχήματος κατά μήκος της παραλιακής οδού, καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.

Η διέλευση θα επιτρέπεται, κατόπιν σχετικού ελέγχου, μόνο σε:

– Οχήματα που ταξιδεύουν
– Οχήματα τροφοδοσίας
– Οχήματα έκτακτης ανάγκης
– Οχήματα ατόμων που χρήζουν βοήθειας

Η κίνηση λοιπών οχημάτων που επιθυμούν να προσεγγίσουν τη χερσαία ζώνη λιμένα θα γίνεται μέσω περιφερειακού.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία και φρονούμε ότι η προσπάθεια αυτή που καταβάλλεται από την υπηρεσία μας για την ενημέρωση των πολιτών να αποδώσει στο μέγιστο βαθμό.

(Visited 2.978 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.