VIDEO: Φωτιά σε κατοικημένη περιοχή της Χώρας Νάξου ανάμεσα σε ξενοδοχεία

Newsroom
23/08/2021 02:56
 
 
 

 

Φωτιά ξέσπασε την Κυριακή το βράδυ, σε κατοικημένη περιοχή και μάλιστα ανάμεσα σε ξενοδοχεία στη Χώρα της Νάξου.

Ευτυχώς, χάρη στην άμεση παρέμβαση της Πυροσβεστικής η φωτιά δεν πήρε διαστάσεις και δεν κινδύνεψαν κατοικίες ή επιχειρήσεις.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του naxostimes.gr η φωτιά ξέσπασε την Κυριακή το βράδυ (περίπου στις 23:30), σε σωρό από καλάμια ανάμεσα σε δύο μεγάλα ξενοδοχεία και δίπλα σε πάρκινγκ, πίσω από την παραλία του Αγίου Γεωργίου. Αμέσως κλήθηκε η πυροσβεστική ενώ κάτοικοι της περιοχής, τρομοκρατημένοι να μην πάρει διαστάσεις η πυρκαγιά, ξεκίνησαν την προσπάθεια κατάσβεσης με λάστιχα.

Ευτυχώς, η πυροσβεστική κατέφθασε άμεσα και κατάφερε μέσα σε λίγη ώρα να θέσει την πυρκαγιά υπό έλεγχο. Για την κατάσβεσή της επιχείρησαν δύο πυροσβεστικά οχήματα και τέσσερις πυροσβέστες.

Το γεγονός, που λειτούργησε θετικά στην παραπάνω περίπτωση, είναι ότι εδρεύουν και βρίσκονται σε επιφυλακή δύο πυροσβεστικά οχήματα στη Χώρα Νάξου και μπόρεσαν άμεσα να δράσουν (υπενθυμίζεται ότι το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο του νησιού εδρεύει στο Χαλκί).

Εάν δε συνέβαινε αυτό, κανείς δεν ξέρει πως θα εξελισσόταν, με δεδομένο ότι στο νησί πνέουν ισχυροί άνεμοι και η φωτιά ξέσπασε σε κατοικημένη περιοχή, ανάμεσα σε ξενοδοχεία και δίπλα σε πάρκινγκ αυτοκινήτων.

(Visited 5.466 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*