Λιμεναρχεία Νάξου και Σύρου: Λήψη αυξημένων μέτρων λόγω θυελλωδών ανέμων

Newsroom
06/09/2021 10:44
 
 
 

Βόρειοι άνεμοι, εντάσεως 7 και 8 μποφόρ θα πνέουν σήμερα Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου από τις 16:00 και τουλάχιστον μέχρι τις 19:00 , γεγονός που οδήγησε τις Λιμενικές Αρχές σε Νάξο και Σύρο να προχωρήσουν στην ανακοίνωση λήψης αυξημένων μέτρων λόγω επιδείνωσης του καιρού.

Αποδέκτες των ανακοινώσεων είναι οι Αλιευτικοί Σύλλογοι σε Νάξο και Σύρο, οι οποίοι οφείλουν να προνοήσουν για την έγκαιρη και άμεση ενημέρωση των επαγγελματιών αλιέων μελών τους, ενώ και οι τοπικές αρχές (Δήμοι Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και Σύρου-Ερμούπολης, Λιμενικά Ταμεία, Νοσοκομεία Νάξου και Σύρου, Αστυνομία και Πυροσβεστική), πρέπει να βρίσκονται σε ετοιμότητα προς παροχή συνδρομής ενεργειών, εφόσον απαιτηθεί.

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, για σήμερα Δεύτερα 6 Σεπτεμβρίου στις Κυκλάδες προβλέπονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και βαθμιαία στις Κυκλάδες 8 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου, προβλέπονται νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με ασθενείς βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βορειοανατολικοί 6 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα κυμανθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα.

(Visited 614 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*