Στη Νάξο το 7ο Πανελλήνιο Ονοματολογικό Συνέδριο με θέμα «Ονοματολογικά Νάξου και Μικρών Κυκλάδων» (πρόγραμμα)

Newsroom
24/09/2021 20:12
 
 
 

 

Στη Νάξο θα διεξαχθεί το 7ο Πανελλήνιο Ονοματολογικό Συνέδριο με θέμα: «Ονοματολογικά Νάξου και Μικρών Κυκλάδων» το οποίο θα είναι αφιερωμένο στον Ομότιμο Καθηγητή του Ε.Κ.Π.Α. και πρ. Πρόεδρο της Ελληνικής Ονοματολογικής Εταιρείας (Ε.Ο.Ε.) κ. Ιωάννη Προμπονά.

Το συνέδριο θα διεξαχθεί από την 1η μέχρι τις 3 Οκτωβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιερού Ναού του Αγίου Νικοδήμου στη Χώρα.

Η διάρκεια της κάθε ανακοίνωσης θα είναι 20 λεπτά και προβλέπεται επιπλέον χρόνος 15 λεπτών για συζήτηση στο τέλος κάθε συνεδρίας. Ως επίσημες Γλώσσες του Συνεδρίου ορίζονται η Ελληνική και η Αγγλική. Μετά το πέρας του Συνεδρίου θα σταλούν αναλυτικές οδηγίες σε όλους τους ομιλητές για την εμπρόθεσμη υποβολή των εργασιών τους που θα δημοσιευθούν στα Πρακτικά του Συνεδρίου αποτελώντας τον 23ο τόμο του περιοδικού «Ονόματα».

Να σημειωθεί ότι το συνέδριο διοργανώνεται από την Ελληνική Ονοματολογική Εταιρεία (Ε.Ο.Ε.) με τη συνδρομή του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, της Ιεράς Μητρόπολης Παροναξίας, Της Ομοσπονδίας Ναξιακών Συλλόγων (Ο.ΝΑ.Σ.) και της Ένωσης Κυκλαδικού Τύπου (Ε.ΚΥ.Τ.).

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

(Visited 536 times, 1 visits today)

3 Comments

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*