Ξεκίνησαν στη Νάξο τα γυρίσματα της γαλλικής ταινίας “Les Cyclades”

Πορτάρα
Newsroom
15/10/2021 21:11
 
 
 

 

Στη Νάξο κατέφθασαν χθες πρωταγωνιστές και συνεργεία της γαλλικής κινηματογραφικής ταινίας παγκόσμιας διανομής “Les Cyclades” που το τελευταίο διάστημα πραγματοποιεί γυρίσματα στα νησιά των Κυκλάδων.

Την ταινία σκηνοθετεί ο Marc Fitoussi και η εκτέλεση παραγωγής είναι από την BLONDE S.A.

Kristin Scott Thomas

Μεταξύ των πρωταγωνιστών οι διεθνούς φήμης Kristin Scott Thomas, Laure Calamy και Olivia Cote καθώς και πολλοί ακόμα γνωστοί και καταξιωμένοι ηθοποιοί.

Laura-Calamy

Σε ότι αφορά τα νησιά των Κυκλάδων, τα γυρίσματα ήδη έχουν ολοκληρωθεί σε Αμοργό και Μύκονο και από σήμερα (Παρασκευή) έχουν ξεκινήσει και στη Νάξο.

Οι συντελεστές της ταινίας θα βρίσκονται στο νησί μέχρι τις 26 Οκτωβρίου ενώ ανάμεσα στις περιοχές που θα γίνουν γυρίσματα για την κινηματογραφική ταινία είναι η Χώρα, ο Απόλλωνας, το Αμπράμ και το Πυργάκι.

Olivia Cote

Η ταινία θα είναι μια ωδή στη φυσική ομορφιά και το μοναδικό φως των Κυκλαδίτικων νησιών και η παγκόσμια διανομή της θα έχει ως αποτέλεσμα την προβολή των νησιών των Κυκλάδων σε όλον τον κόσμο.

Η υπόθεση της ταινίας

Δυο γυναίκες που υπήρξαν κοντινές φίλες στα χρόνια της εφηβείας τους συναντιούνται ξανά. Με διαφορετικές κατευθύνσεις και βιώματα, οι δύο ώριμες πια γυναίκες, φαίνεται να έχουν κατασταλάξει σε διαφορετική στάση απέναντι στη ζωή. Το ταξίδι τους στις Κυκλάδες και το εφηβικό τους όνειρο να επισκεφτούν τη χώρα και τα νησιά όπου γυρίστηκε το “Απέραντο Γαλάζιο” (η γνωστή γαλλική ταινία του Λυκ Μπεσόν), φαίνεται να φέρνει τελικά στην επιφάνεια, μια αληθινή φιλία και μια εμπειρία που τις ταξιδεύει στην ανεμελιά της νιότης τους.

*Σημειώνεται, ότι η Blonde S.A. με έδρα την Αθήνα είναι μία εταιρεία παραγωγής με μακροχρόνια εμπειρία στα οπτικοακουστικά. Η εταιρεία έχει διακριθεί σε εγχώριες και διεθνείς παραγωγές στην Ελλάδα για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση με τις πιο πρόσφατες, τις κινηματογραφικές ταινίες «Digger», που σάρωσε τα Βραβεία Ίρις 2021 της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, «Monday», με πρωταγωνιστή τον Sebastian Stan, την ελληνική σειρά «Έτερος Εγώ» της Cosmote , αλλά και την εκτέλεση της ισραηλινής σειράς «Teheran» στην Αθήνα, η οποία έτυχε μεγάλης δημοσιότητας στο εξωτερικό αφού επιλέχθηκε από το πρόγραμμα της Apple TV για διεθνή προβολή και στην παρούσα φάση ετοιμάζονται τα γυρίσματα του επόμενου κύκλου επεισοδίων.

Αυτή την περίοδο, η εταιρεία βρίσκεται στο στάδιο προπαραγωγής για τη γαλλικής παραγωγής ταινία μεγάλου μήκους «Κυκλάδες», με φόντο τα νησιά του νομού. Οι εταιρείες που ολοκληρώνουν τη συμπαραγωγή είναι η γαλλική Avenue B και η βελγική Scope.

(Visited 2.424 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*