«Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων σε ρόλο …μάγου και οδοντοτεχνίτης σε ρόλο …φωτογράφου»!

δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων
Newsroom
27/10/2021 16:37
 
 
 

 

Την απευθείας ανάθεση για «Φωτογράφηση για την Τουριστική Προβολή του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων» από το Δημήτρη Λιανό στο Μανώλη Λυκουρόπουλο καυτηριάζει σε ανακοίνωση του ο δημοτικός σύμβουλος της μειοψηφίας Θανάσης Μπερτσιάς.

Ο κ. Μπερτσιάς μετά τη δημοσιοποίηση της ανάθεσης έργου από τον κ. Λιανό στο γιο αντιδημάρχου, επανέρχεται αυτή τη φορά με τον υπεύθυνο της προεκλογικής εκστρατείας της παράταξης του δημάρχου Μανώλη Λυκουροπουλο ο οποίος ανέλαβε τη φωτογράφηση για την τουριστική προβολή του δήμου. Αυτό που καυτηριάζεται στην ανακοίνωση του κ. Μπερτσιά είναι ότι το επάγγελμα του κ. Λυκουρόπουλου είναι «Οδοντοτεχνίτης που μεταλλάσσεται …σε φωτογράφο» αλλά και το γεγονός ότι ο δήμαρχος «βολεύει ημέτερους με απευθείας αναθέσεις»

Το ποσό που έλαβε ο κ. Λυκουρόπουλος σύμφωνα με την ανάθεση είναι 3.999,99 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Μπερτσιά

«Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων σε ρόλο …μάγου και οδοντοτεχνίτης σε ρόλο …φωτογράφου»!

Μπορεί ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων μέχρι σήμερα να έχει επιδείξει μηδενικό έργο στα νησιά μας, αλλά αυτό που μπορεί να του αναγνωρίσει κάποιος είναι η συνέπεια του σε απευθείας αναθέσεις έργων.

Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι ο άνθρωπος που ανέλαβε την προεκλογική του εκστρατεία Οδοντοτεχνίτης Μανώλης Λυκουρόπουλος, λίγο μετά την εκλογή του Δημήτρη Λιανού …μεταλλάσσεται σε φωτογράφος και με απευθείας ανάθεση υπογεγραμμένη από το Δήμαρχο αναλαμβάνει «Φωτογράφηση για την Τουριστική Προβολή του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων».

Έτσι θα πάει μπροστά ο τόπος μας κ. Λιανέ;
Τελικά, «Όλοι μαζί μπορείτε» να βολεύετε με απευθείας αναθέσεις πρόσωπα της επιλογής σας!!

Η απευθείας ανάθεση:

 

(Visited 955 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*