Για εκλογές ετοιμάζεται ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Νάξου

admin
04/05/2016 13:14
 
 
 

Για τις εκλογές ανάδειξης του νέου Διοικητικού Συμβουλίου ετοιμάζεται ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Νάξου που συγκαλεί εκλογοαπολογιστική συνέλευση για τις 8 Μαΐου…

Αναλυτικότερα όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου:

Ένεκα  λήξης  της θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου αποφασίστηκε κατά την συνεδρίαση της 12ης Απριλίου να ανακοινώσουμε τη Σύγκληση της Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης και την διεξαγωγή Αρχαιρεσιών για την Ανάδειξη του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου και των Αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, Όμορων Νομών και Νήσων Αιγαίου που ορίζει το άρθρο 12 παράγραφος 4 του Καταστατικού μας.

Συγκεκριμένα, η πρώτη Σύγκληση ορίζεται για την Κυριακή 08 Μαΐου 2016.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η οριστική επαναληπτική ορίζεται την Κυριακή 22 Μαΐου 2016 και ώρα 12:00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Ιερού Ναού Παντανάσσης.

ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

1. Εκλογή Προέδρου, Αντιπροέδρου, Γραμματέα και ψηφολέκτη της Γενικής Συνέλευσης

2. Παρουσίαση Πεπραγμένων Διοίκησης

3. Παρουσίαση Οικονομικού Απολογισμού

4. Τοποθετήσεις μελών επί των Πεπραγμένων

5. Ψηφοφορία για την έγκριση Πεπραγμένων Διοίκησης και Οικονομικού Απολογισμού

ΚΑΛΟΥΜΕ

τα μέλη του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου που θέλουν να συμμετέχουν στο Νέο Διοικητικό Συμβούλιο, στην εξελεγκτική επιτροπή ή στην εκλογή αντιπροσώπων της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, Όμορων Νομών και Νήσων Αιγαίου, σύμφωνα με το Άρθρο 14 παρ.2α & 2β, να καταθέσουν την υποψηφιότητα τους στο γραφείο του Συλλόγου, κατά τις ώρες λειτουργίας του 9:00 π.μ. έως 16:00: μ.μ. πέντε τουλάχιστον ημέρες πριν από τις Αρχαιρεσίες (εκλογές).

 

(Visited 32 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*