Ξεκινά η αποκατάσταση των χωματερών στις Μικρές Κυκλάδες – Επίσκεψη Μαργαρίτη

admin
09/02/2015 07:37
 
 
 

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες αποκατάστασης των Χώρων Ανεξέλεγκτης Ταφής των απορριμμάτων στις Μικρές Κυκλάδες, ενώ ταυτόχρονα θα τεθούν σε λειτουργία και οι Σταθμοί Μεταφόρτωσης των Απορριμμάτων, σύμφωνα με δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο δήμος.

Στο πλαίσιο αυτό, ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος Μανόλη Πολυκρέτη, τον ανάδοχο του έργου και υπηρεσιακούς παράγοντες, μετέβησαν στο Κουφονήσι, τη Σχοινούσα και την Ηρακλειά. Εκεί, πραγματοποίησαν επίσκεψη στους ΧΑΔΑ και συνομίλησαν με τις τοπικές αρχές για τα ζητήματα που απασχολούν τα νησιά.

Δηλώσεις Μαργαρίτη

Από την πλευρά του, ο κ. Μαργαρίτης έκανε λόγο για «αλλαγή σελίδας» στις Μικρές Κυκλάδες, καθώς – όπως είπε – «η αποκατάσταση των χωματερών θα αλλάξει ριζικά την εικόνα των νησιών μας, προσφέροντας αισθητική και περιβαλλοντική αναβάθμιση».

«Η αποκατάσταση των ΧΑΔΑ, σε συνδυασμό με το μεγαλύτερο και σημαντικότερο αναπτυξιακό έργο του Δήμου, τον Χ.Υ.Τ.Α., ο οποίος περνώντας μέσα από σκοπέλους 14 ετών, ξεκίνησε να κατασκευάζεται, αποτελούσαν από την αρχή της θητείας μας σημαίνοντα και πρωταρχικό στόχο. Με την υλοποίηση των δύο αναπτυξιακών έργων επιλύουμε το πρόβλημα της ανεξέλεγκτης διάθεσης των απορριμμάτων, δημιουργώντας ταυτόχρονα ένα αισθητικά αναβαθμισμένο, καθαρό και υγιές περιβάλλον για τους δημότες μας» δήλωσε ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και κατέληξε: «Η ολοκλήρωση των δύο αυτών έργων υποδομής, που είχαμε θέσει ως στόχο, θα δώσει την ώθηση που έχει ανάγκη ο τόπος μας, απέναντι στις προκλήσεις του μέλλοντος».

(Visited 25 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*