Απάντηση ΔΕΔΔΗΕ στους επιχειρηματίες του Κουφονησίου: «Αντιμετωπίζουμε με μεγάλη ευαισθησία τα μικρά νησιά»

Newsroom
22/08/2023 20:10
 
 
 

 

Απάντηση στην επιστολή διαμαρτυρίας του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Κουφονησίου έδωσε ο Διευθυντής Περιοχής Σύρου κ. Ραγκούσης, τονίζοντας ότι ο ΔΕΔΔΗΕ «αντιμετωπίζει με ευαισθησία τα θέματα της ηλεκτροδότησης των μικρών νησιών».

Γι’ αυτό και έχει ήδη ξεκινήσει την ενίσχυση και αναβάθμιση των δικτύων σε όλη τη χώρα, ενώ ειδικότερα για το Κουφονήσι είχε προγραμματιστεί κατασκευή νέου Υποσταθμού σε κεντρικό σημείο. Ωστόσο, όπως επισήμανε ο κ. Ραγκούσης, δεν επετράπη η ολοκλήρωση του έργου εντός της τουριστικής περιόδου από τους περίοικους και προγραμματίζεται να ολοκληρωθεί μέσα στο φθινόπωρο. Επιπλέον, έχει συναφθεί σύμβαση συνεργασίας με ηλεκτρολόγο εγκαταστάτη του νησιού για την άμεση αντιμετώπιση επειγουσών καταστάσεων.

Τέλος, για τις περιορισμένες διακυμάνσεις και πτώσεις τάσεως που παρουσιάστηκαν κατά το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου, αυτές οφείλονταν – σύμφωνα με τον κ. Ραγκούση – σε πυρκαγιά που προκλήθηκε στη Νάξο και προξένησε ζημιά σε κολώνες δικτύου ΜΤ, με αποτέλεσμα το Κουφονήσι για ένα μικρό χρονικό διάστημα να τροφοδοτείται από την εφεδρική γραμμή.

Το πλήρες περιεχόμενο της απάντησης του κ. Ραγκούση στους επαγγελματίες του Κουφονησίου

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 4.428 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*