Ο Αντώνης Τσαπάτακης «πρεσβευτής» της προσφοράς της Ομάδας Αιγαίου για τα ΑμΕΑ στο Κουφονήσι (video)

Newsroom
06/07/2020 12:00
 
 
 

 

Ιδανικός προορισμός και για τα άτομα με αναπηρία είναι πλέον το Κουφονήσι, το οποίο – χάρις στην Ομάδα Αιγαίου – απέκτησε την ειδική ράμπα που τους επιτρέπει να χαρούν το μπάνιο τους στα κρυστάλλινα νερά του γραφικού νησιού.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Ομάδα Αιγαίου, σε δελτίο Τύπου, μέσω της υλοποίησης αυτών των δράσεων στα νησιά μας οι πάσχοντες από κινητικά προβλήματα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ισότιμα τις όμορφες παραλίες αποβάλλοντας την έννοια του αποκλεισμού, αναβαθμίζοντας τη ποιότητα της ζωής τους αλλά και του τόπου που τις υλοποιούν.

Για την προβολή του εν λόγω έργου, το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε στο Κουφονήσι γύρισμα με «πρωταγωνιστή» τον γνωστό παραολυμπιονίκη Αντώνη Τσαπατάκη. Τόσο ο Αντώνης Τσαπατάκης, όσο και η εταιρία παραγωγής προσέφεραν αφιλοκερδώς το video στην Ομάδα Αιγαίου αποδεικνύοντας το υψηλό νόημα και την αξία του εθελοντισμού.

Ο ίδιος γράφει στη σελίδα του στο Facebook: «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Το ιδεώδες ιδανικό του ανθρώπου. Χωρίς αυτό δεν μπορεί να υπάρξει ισότητα, εξέλιξη και ευδαιμονία. Δίχως την ελευθερία δεν υφίσταται ΖΩΗ. Μαζί με την ομάδα Αιγαίου ξεκινήσαμε μια δράση “απελευθέρωσης” των Ελληνικών ακτών. Δημιουργούμε μια ευκαιρία… δίνουμε ένα έναυσμα για ισότητα μέσω της προσβασιμότητας στα πιο απλά αγαθά, όπως μια βουτιά στην θάλασσα. Κάνοντας όλοι μαζί ένα βήμα πιο κοντά στην ελευθερία…!».

Ελευθερία και αυτονομία στην θάλασσα, δικαίωμα όλων μας

Η θάλασσα…Το Αιγαίο….Πάνω στα νερά του ταξιδεύουμε…. Πολλάχρόνια… με το βλέμμα στραμμένο στα νησιά μας, στις μικρές στεριές που σκορπίζονται, βότσαλα του Θεού, για να μη χάνουμε ποτέ το δρόμο…Είμαστε εκεί στα εύκολα και στα δύσκολα, σε όσα μπορέσαμε και σε όσα προσπαθήσαμε νααγγίξουμε…Είμαστε όλοι εκεί, με το λίγο ή το πολύ…Είμαστε εκεί για όλους, όσους μπορούν και όσους προσπαθούν αλλιώς, με τον τρόπο αυτό της ψυχής που δεν έχει ψηλότερο…Η ψυχή σημαδεύει κορυφή όταν το σώμαδυσκολεύεται… Και το γιορτάζει… Το γιορτάζει με όνειρο… όνειρο θαλασσινό…Μια ομάδα, μια ιδέα , ένας σκοπός! Μια προσφοράστο Κουφονήσι… H Oμάδα Αιγαίου με την αμέριστη βοήθειατων χορηγών της και του Αντώνης Τσαπατάκης / Antonis Tsapatakis Paralympic Champion έδειξε πως πράγματα που φάνταζαν αδύνατα πλέον είναι εφικτά με την συμβολήόλων μας …Ευχαριστούμε την Soon Agency για τη δημιουργία του βίντεο

Gepostet von Ομάδα Αιγαίου – Omada Aigaiou am Sonntag, 5. Juli 2020

 

(Visited 74 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*