Κουφονήσι: Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής για μαζικό εμβολιασμό

Newsroom
30/03/2021 19:14
 
 
 

 

Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού στο Κουφονήσι.

Όσοι ενδιαφέρονται να εμβολιαστούν θα πρέπει να το δηλώσουν μέχρι την Παρασκευή 2 Απριλίου στο ΠΠΙ Κουφονησίου στο τηλέφωνο 2285071370.

Η πρώτη δόση εμβολιασμού στο νησί θα πραγματοποιηθεί έως τις 23 Απριλίου.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Κουφονησίου Αντώνης Κωβαίος, «όσοι δεν δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την προαναφερόμενη ημερομηνία δεν θα έχουν δικαίωμα εμβολιασμού αφού τα εμβόλια μετά την απόψυξή τους έχουν διάρκεια ζωής 5 ημερών και προκειμένου να μην αχρηστευθεί ούτε μία πολύτιμη δόση, θα φτάσουν στο νησί μας μόνο όσα δηλωθούν έγκαιρα».

Ο κ. Κωβαίος καλεί τους κατοίκους του νησιού να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού ώστε να μείνουν ασφαλείς τη στιγμή που η πανδημία βρίσκεται σε έξαρση σε όλη τη χώρα και πάντα υπάρχει ο κίνδυνος μετάδοσής της και στο Κουφονήσι.
«Για να νικήσουμε οριστικά πρέπει να συμμετέχουμε όλοι. Η πανδημία φοβάται μόνο έναν εχθρό. Τον εμβολιασμό» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα στο Κουφονήσι δεν έχει υπάρξει κανένα κρούσμα κορωνοϊού.

Τι αναφέρει ο πρόεδρος Κουφονησίου Αντώνης Κωβαίος:

Τα Κουφονήσια έως σήμερα, με τη βοήθεια του Θεού παραμένουν ανέπαφα από την covid-19, ήρθε όμως η στιγμή που όλοι περιμέναμε για την οριστική νίκη ενάντια στον κορωνοϊό με τον καθολικό εμβολιασμό στα Κουφονήσια.

Στην προσπάθεια αυτή οφείλουμε όλοι να συμμετέχουμε για να μπορέσουμε με ασφάλεια να μεταβούμε στην τουριστική περίοδο που έρχεται!

Πρέπει να παραμείνουμε ασφαλείς όλοι! Έχουμε πλέον το πολυπόθητο όπλο!

Η προθεσμία για να δηλώσετε συμμετοχή στο μαζικό εμβολιαστικό πρόγραμμα του νησιού μας λήγει το μεσημέρι της Παρασκευής 2 Απριλίου.

Η πρώτη δόση εμβολιασμού στο νησί μας θα πραγματοποιηθεί έως τις 23 Απριλίου.
Όσοι δεν δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την προαναφερόμενη ημερομηνία δεν θα έχουν δικαίωμα εμβολιασμού αφού τα εμβόλια μετά την απόψυξή τους έχουν διάρκεια ζωής 5 ημερών και προκειμένου να μην αχρηστευθεί ούτε μία πολύτιμη δόση, θα φτάσουν στο νησί μας μόνο όσα δηλωθούν έγκαιρα.

Το εμβόλιο είναι απαραίτητο ώστε να μείνουμε ασφαλείς από τον κίνδυνο που πλέον κορυφώνεται σε όλη τη χώρα και αργά η γρήγορα θα χτυπήσει και το νησί μας.

Για να νικήσουμε οριστικά πρέπει να συμμετέχουμε όλοι.

Η πανδημία φοβάται μόνο έναν εχθρό.
Τον εμβολιασμό!

Επικοινωνείτε ατομικά ή οικογένεια – οικογένεια άμεσα με το ιατρικό προσωπικό του ΠΠ Ιατρείου Κουφονησίων στο 2285071370

(Visited 516 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*