Ξεκινάει δρομολόγια σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα το «Πρέβελης» της ΑΝΕΚ LINES

Newsroom
22/07/2022 15:00
 
 
 

 

Σε Μήλο, Σαντορίνη, Ανάφη, Κάσο, Κάρπαθο, Ηράκλειο, Σητεία, Ρόδο και Χάλκη θα ταξιδεύει ξανά από σήμερα Παρασκευή 22 Ιουλίου το ΕΓ/ΟΓ «ΠΡΕΒΕΛΗΣ» της ΑΝΕΚ LINES.

Το πλοίο, που σύμφωνα με δελτίο Τύπου της εταιρείας «αγάπησαν ιδιαίτερα οι νησιώτες της άγονης γραμμής», θα συνδέει και πάλι τον Πειραιά με:

*Τη Μήλο, το νησί της Αφροδίτης, με τα ιδιαίτερα σεληνιακά τοπία.

*Τη Σαντορίνη, με το διάσημο ηλιοβασίλεμα και την εντυπωσιακή καλντέρα.

*Τη φιλόξενη εναλλακτική Ανάφη, με τον υψηλότερο μεσογειακό μονόλιθο μετά το Γιβραλτάρ.

*Την όμορφη αρχέγονη ηρωϊκή Κάσο, το αυθεντικό Αιγαιοπελαγίτικο διαμάντι.

*Την καταπράσινη, γραφική Κάρπαθο, με την «πολύχρωμη» Όλυμπο.

*Το πολύβουο Ηράκλειο, του Καζαντζάκη και της Κνωσού.

*Τη Σητεία, του Κορνάρου και του Φοινικόδασους.

*Την κοσμοπολίτικη Ρόδο, των Ιπποτών με την μακραίωνη ιστορία.

*Την «πράσινη» ακριτική Χάλκη, με τα υπέροχα φυσικά τοπία.

«Ακούραστος “εργάτης” σε δύσκολους και ήρεμους καιρούς το “ΠΡΕΒΕΛΗΣ” σηκώνει άγκυρα, σήμερα Παρασκευή, από τον Πειραιά, μεταφέροντας με υποδειγματικό επαγγελματισμό και ανθρώπινο πρόσωπο, επιβάτες, οχήματα και είδη πρώτης ανάγκης σε ακριτικούς προορισμούς» αναφέρει το δελτίο Τύπου που εκδόθηκε, το οποίο αναφέρεται επίσης, ότι η ANEK LINES επιβραβεύει τα μέλη του προγράμματος ΑΝΕΚ Smart Bonus για την σταθερή προτίμησή τους με δωρεάν εισιτήρια και προνομιακές παροχές και στο σύνολο των νησιών που προσεγγίζει το «ΠΡΕΒΕΛΗΣ».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια και τις προσφορές της ANEK LINES, οι ενδιαφερόμενες και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το www.anek.gr, να καλέσουν στο τηλ. 210 4197400 ή να απευθυνθούν στον ταξιδιωτικό τους πράκτορα.

(Visited 227 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.