Στο δρομολόγιο του ANDROS QUEEN η Πάρος

Newsroom
19/04/2024 09:28
 
 
 

 

Μέχρι την Πάρο επεκτείνει η εταιρεία GOLDEN STAR FERRIES το δρομολόγιο του συμβατικού πλοίου ANDROS QUEEN.

Η προσθήκη της Πάρου στο συγκεκριμένο δρομολόγιο θα διαρκέσει για την θερινή περίοδο και πιο συγκεκριμένα από τις 10/06/24 μέχρι τις 15/09/24.

Όπως αναφέρει δελτίο Τύπου της εταιρείας «το πολυτελές και σύγχρονο ANDROS QUEEN θα πραγματοποιεί μεσημεριανές αναχωρήσεις από Ραφήνα με προορισμούς τα δημοφιλή νησιά Άνδρος – Τήνος – Μύκονος – Πάρος, μία ενέργεια που αφενός θα συμβάλλει στην ποιοτικότερη κάλυψη των συγκοινωνιακών αναγκών και της τροφοδοσίας μεταξύ των νησιών και αφετέρου θα ωφελήσει έμπρακτα τους ταξιδιώτες, προσφέροντας τους σημαντική αναβάθμιση στις υπηρεσίες και στην εμπειρία ταξιδιού καθώς και μία σπουδαία εναλλακτική επιλογή μετακίνησης. Το ANDROS QUEEN προσφέρει μία μοναδική φιλοξενία στον επιβάτη με άνετα και πολυτελή σαλόνια οικονομικής θέσης, Αριθμημένα καθίσματα, σαλόνια διακεκριμένης θέσης και πάνω από 100 κρεβάτια, καθώς επίσης και ένα μεγάλων διαστάσεων γκαράζ με χωρητικότητα πάνω από 360 οχήματα».

Υπενθυμίζεται ότι το SUPER FERRY πραγματοποιεί καθημερινά δρομολόγια από Ραφήνα στις 07:50 προς Άνδρο – Τήνο – Μύκονο , ενώ το ΤΑΧΥΠΛΟΟ SUPER EXRESS αναχωρεί την θερινή περίοδο καθημερινά από Ραφήνα στις 07:20 προς Τήνο – Μύκονο – Πάρο – Ίο – Σαντορίνη.

(φωτό: enandro.gr)

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 127 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*