Η GOLDEN STAR FERRIES προέβη σε αγορά του πλοίου F/B VOLCAN DE TABURIENTE

Newsroom.
23/07/2024 16:42
 
 
 

 

Η GOLDEN STAR FERRIES σε ένα πλαίσιο αξιοπιστίας, υπευθυνότητας και εξέλιξης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την αγορά, με ίδια κεφάλαια, του F/B VOLCAN DE TABURIENTE , ενός πλοίου που θα πλαισιώσει με ιδανικό τρόπο τα δημοφιλή F/B SUPERFERRY, F/B ANDROS QUEEN, HSC SUPEREXPRESS & HSC GOLDEN PRINCESS.

Το νέο μας απόκτημα θα δρομολογηθεί ως ένα από τα νεότερα και πιο σύγχρονα πλοία που δραστηριοποιούνται στις Ελληνικές θάλασσες και θα σηματοδοτήσει την έναρξη μίας νέας φάσης εξέλιξης, που καθιστά την Golden Star Ferries σημείο αναφοράς στην Ελληνική ακτοπλοΐα. Παράλληλα θα συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη του νησιωτικού συμπλέγματος που θα δραστηριοποιηθεί, στην βελτίωση των συγκοινωνιακών αναγκών και της τροφοδοσίας των τοπικών κοινωνιών.

Το πλοίο ναυπηγήθηκε το 2006 στα Ισπανικά Ναυπηγεία Barrera, είναι εκ κατασκευής προσαρμοσμένο με όλους τους Ευρωπαϊκού κανονισμούς και πρότυπα ασφαλείας και διαθέτει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά: ολικό μήκος 130,43 μ. πλάτος 21,6 μ. βύθισμα 5 μ. ,δυνατότητα μεταφοράς 330 ΙΧ ή 60 Φ/Γ, 1600 επιβάτες, έχει μέγιστη ταχύτητα 24,5 κόμβων και φέρει πτερύγια ευστάθειας (Stabilizers).

Με την ολοκλήρωση των εργασιών προσαρμογής του στα Ελληνικά δεδομένα θα διαθέτει καμπίνες επιβατών, κυλιόμενες κλίμακες, σαλόνια διακεκριμένης & οικονομικής θέσης, καθίσματα αεροπορικού τύπου, καταστήματα, άνετους κοινόχρηστους χώρους, και όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για ένα ασφαλές, γρήγορο και άνετο ταξίδι, όλο το χρόνο, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες.

Θέλουμε για ακόμα μία φορά να ευχαριστήσουμε το επιβατηγό κοινό και όλους τους συνεργάτες μας για την ανταπόκριση και την υποστήριξη τους προς τα πλοία της εταιρείας μας και να διαβεβαιώσουμε για την συνεχή προσπάθεια βελτίωσης των ταξιδιωτικών και μεταφορικών υπηρεσιών που θα παρέχονται.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 9 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*