Ηλιόπουλος (SeaJets): Αναλαμβάνω την εξυπηρέτηση όποιου νησιού εκβιάζεται από πλοιοκτήτες

Newsroom
31/01/2020 2:04
 
 
 

 

Με αφορμή τα όσα τελευταία βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τα δρομολόγια των πλοίων στις Κυκλάδες, αλλά και ρεπορτάζ του ειδησεογραφικού site enandro.gr, ο εφοπλιστής (Sea Jets) Μάριος Ηλιόπουλος δημοσιοποίησε δήλωση-φωτιά.

“Δε θα μπω σε μια διαδικασία να γίνω κομμάτι ενός θεάτρου του παραλόγου. Σε μια διαδικασία όπου όλοι λίγο ή πολύ παίζουν θέατρο χωρίς να έχουν κάποιο στήριγμα από τo νόμο, από την λογική και την ουσία” σημειώνει ο κ. Ηλιόπουλος και δηλώνει ότι σε απάντηση στο θέατρο που όλοι παίζουν, θα αναλάβει την εξυπηρέτηση όποιου νησιού εκβιάζεται από πλοιοκτήτες που λένε πως θα αποσύρουν τα δρομολογημένα πλοία τους και θα προσλάβει όλα τα πληρώματα που πιέζονται ότι θα απολυθούν ομαδικά και θα μείνουν χωρίς δουλειά…

Η δήλωση του κ. Ηλιόπουλου

«Θεωρώ όχι σωστό το ότι όταν γινόταν ο αναβρασμός δηλώσεων δεν με πήρατε τηλέφωνο (σ.σ. προς enandro.gr) να εκθέσω τις απόψεις μου. Δεν θα μπω αυτή τη στιγμή σε μια διαδικασία να γίνω κομμάτι ενός θεάτρου του παραλόγου. Σε μια διαδικασία όπου όλοι λίγο ή πολύ παίζουν θέατρο χωρίς να έχουν κάποιο στήριγμα από τo νόμο, από την λογική και την ουσία.

Ο δήμαρχος Άνδρου κ. Λότσαρης παίζει θέατρο δηλώνοντας πως “δήθεν” θα χάσει η Άνδρος τα βαπόρια της. Ο πρώην δήμαρχος κ. Σουσούδης παίζει το ίδιο θέατρο γιατί δυστυχώς δεν κατάφερε να γίνει δήμαρχος. Ο κ. Παναγιωτάκης παίζει το δικό του θέατρο γιατί σώνει και καλά ψάχνει παραθυράκι για να καταπατήσει το νόμο που διέπει την ακτοπλοΐα. Ο κ. Στεφάνου απειλεί ότι θα αποσυρθεί από την ακτοπλοΐα για μια μικρή μεταβολή ωραρίου που δεν του δώσανε στην Κρήτη και η οποία δεν είναι σύμφωνη με νόμους και κανόνες. Και ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Σακέλλης – που δήθεν εκπροσωπεί με ίσους όρους τα μέλη της Ένωσης – παίζει το δικό του θέατρο πράττοντας με δύο μέτρα και δυο σταθμά.

Η Seajets ήταν, είναι και θα είναι παρούσα και θα στηρίζει το Αιγαίο και τις νησιωτικές κοινωνίες και τις ανάγκες τους.

Για απάντηση δε στο θέατρο που παίζουν, δηλώνει ότι θα αναλάβει την εξυπηρέτηση όποιου νησιού εκβιάζεται από πλοιοκτήτες που λένε πως θα αποσύρουν τα δρομολογημένα πλοία τους και θα προσλάβει όλα τα πληρώματα που πιέζονται ότι θα απολυθούν ομαδικά και θα μείνουν χωρίς δουλειά…

Καλημέρα στο Αιγαίο, στην ακτοπλοΐα μας, στις νησιώτικες κοινωνίες και σε όλα τα πληρώματα που επάξια ταξιδεύουν τα πλοία του Αιγαίου…».

Η δήλωση του Μάριου Ηλιόπουλου στο enandro.gr

(Visited 866 times, 1 visits today)