Fast Ferries: Και από Πειραιά και από Ραφήνα για τη Νάξο από φέτος

Newsroom
21/07/2021 10:37
 
 
 

 

Από τις 8 Ιουλίου του 2021 ξεκίνησε τα δρομολόγιά του στην γραμμή Πειραιά – Σύρου – Μυκόνου – Νάξου το νέο ταχύπλοο επιβατηγό οχηματαγωγό THUNDER της Fast Ferries, που αναχωρεί καθημερινά στις 12:00 από την πύλη Ε7 του μεγάλου λιμανιού.

Το Thunder αποκτήθηκε στα τέλη του 2019 με σκοπό τη δρομολόγησή του το καλοκαίρι του 2020.

Ωστόσο, όπως και αρκετά άλλα ταχύπλοα της ακτοπλοΐας μας δεν δρομολογήθηκε τελικά μέσα στο 2020 εξαιτίας των συνεπειών της πανδημίας και της μειωμένης επιβατικής κίνησης. Στο πλοίο έχει γίνει ριζική ανακαίνιση και πλήρης ανανέωση, μεταφέρει 1.068 επιβάτες και 210 ΙΧ αυτοκίνητα με ταχύτητα 35 κόμβων και οι μέχρι σήμερα εντυπώσεις από τα πρώτα του δρομολόγια είναι πολύ θετικές.

Εντυπωσίασαν όσους ταξίδεψαν οι εσωτερικοί χώροι του πλοίου, η καλή του πλεύση, ενώ το πλοίο δείχνει να τηρεί με απόλυτη συνέπεια τα ανακοινωθέντα ωράρια των δρομολογίων του.

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Π

Επόμενη είδηση που αφορά την εταιρεία είναι η επιστροφή στα δρομολόγια και του ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Π, στο οποίο έχουν εγκατασταθεί πλέον νέες μηχανές, αποδοτικότερες και φιλικότερες προς το περιβάλλον, αλλά και νέοι άξονες και προπέλες μεταβλητού βήματος. Το μεταφορικής ικανότητας 1.200 επιβατών και 220 ΙΧ αυτοκινήτων ταξιδεύει καθημερινά από τη Ραφήνα στις 08:05 για Τήνο – Μύκονο- Νάξο και Κουφονήσι με ταχύτητα 20 κόμβων.

Με τον τρόπο αυτό, η Fast Ferries συνδέει πλέον καθημερινά τη Νάξο με Πειραιά και με Ραφήνα αλλά και με την Τήνο, τη Μύκονο, τη Σύρο και το Κουφονήσι.

Σύμφωνα με τα στελέχη της Fast Ferries, το νέο της πλοίο επιλέχθηκε να δρομολογηθεί σε μία νέα ώρα αναχώρησης από τον Πειραιά, σε μία χρονική ζώνη που υπήρχε σημαντικό κενό.

Με τις δρομολογήσεις αυτές η εταιρεία προσδοκά να διατηρήσει και να ενισχύσει την σταθερή της θέση στην ακτοπλοΐα, να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του επιβατικού κοινού και να προσελκύσει κι άλλους επισκέπτες για τα νησιά μας.

(Visited 906 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*