Στο Επιμελητήριο Κυκλάδων ο υποψήφιος βουλευτής Γιώργος Μαραγκός

Newsroom
28/02/2023 15:46
 
 
 

 

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων επισκέφθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κ. Γιώργος Μαραγκός, ο οποίος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Ρούσσο και στελέχη του φορέα, προκειμένου να ενημερωθεί πάνω σε καίρια θέματα που αφορούν στον τομέα της επιχειρηματικότητας στις Κυκλάδες ενόψει των επερχόμενων εκλογών.

Στο πλαίσιο αυτό συζητήθηκαν, καταρχάς, θέματα που απασχολούν διαχρονικά τα νησιά των Κυκλάδων και επηρεάζουν άμεσα την ανάπτυξη των επιχειρήσεων, όπως είναι οι δυσκολίες της νησιωτικότητας και η ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών τόσο μεταξύ τους, όσο και με την ηπειρωτική Ελλάδα. Επιπλέον, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις δυνατότητες για αναπτυξιακά έργα στις Κυκλάδες, καθώς και στους τρόπους εξασφάλισης σχετικών πόρων προς την κατεύθυνση αυτή μέσω προγραμμάτων όπως είναι το ΕΣΠΑ.

Τέλος, έγινε ιδιαίτερη αναφορά στον σπουδαίο ρόλο που παίζουν ο πρωτογενής και ο δευτερογενής τομέας στην ισόρροπη ανάπτυξη της οικονομίας των νησιών και στην ανάδειξη του αγρο-διατροφικού πλούτου των Κυκλάδων και του θεματικού γαστρονομικού τουρισμού.

Ο κ. Ρούσσος ενημέρωσε τον κ. Μαραγκό για τις ενέργειες και τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει το Επιμελητήριο Κυκλάδων τα τελευταία χρόνια σε όλους τους παραπάνω τομείς, όπως και για τον τρόπο που ο φορέας στάθηκε στο πλευρό της επιχειρηματικότητας ιδιαίτερα τα τελευταία δύσκολα χρόνια της πανδημίας, εκπαιδεύοντας τα μέλη του πάνω στις νέες συνθήκες και βοηθώντας τις επιχειρήσεις να βελτιώσουν τις υπηρεσίες τους και να παραμείνουν ανταγωνιστικές.

Από την πλευρά του ο κ. Μαραγκός, αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τα στελέχη και την εκτενή ενημέρωση, δήλωσε ότι στόχος του είναι η συνεργασία με το Επιμελητήριο Κυκλάδων, όπως και με όλους τους φορείς για την καλύτερη προώθηση όλων των θεμάτων που απασχολούν κάθε ένα από τα νησιά των Κυκλάδων.

(Visited 106 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*