Ξεκάθαρη η επιλογή Μητσοτάκη για τις Κυκλάδες

Newsroom
22/04/2023 11:30
 
 
 

 

Ξεκάθαρη όπως φαίνεται είναι η επιλογή Μητσοτάκη για τις Κυκλάδες.
Και ποιος δεν αντιλήφθηκε το βράδυ της Ανάστασης, την οικειότητα μεταξύ του πρωθυπουργικού ζεύγους και του Βουλευτή Κυκλάδων Φίλιππου Φόρτωμα, στην Τήνο. Άλλωστε είναι το ”πολιτικό παιδί” του Κυριάκου Μητσοτάκη και αποτέλεσε προσωπική επιλογή του στις προηγούμενες εκλογές.

Είναι γνωστή η πολυετής σχέση τους, καθώς ο Φίλιππος Φόρτωμας ήταν στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη για πάνω από δέκα χρόνια πριν την εκλογή του και ως γνωστόν αυτή η σχέση παραμένει πολύ δυνατή και στενή.

Όσον αφορά την σχέση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με την Τήνο; Γνωστή, αφού το νησί την πρώτη του επιλογή για στιγμές χαλάρωσης και στο οποίο διατηρεί εξοχικό.

Δεδομένης και της πολύ δυναμικής και έντονης παρουσίας του βουλευτή στην πρώτη του θητεία όπου παρήγαγε ουσιαστικό έργο για τις Κυκλάδες, φαίνεται με βεβαιότητα πως το κλίμα που αποτυπώθηκε στο φακό είναι και δημόσια επιβράβευση του κ. Φόρτωμα από τον απαιτητικό Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, που παρακολουθεί το κοινοβουλευτικό έργο των βουλευτών του.

(Visited 369 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*