Σύρος: Απόλυτα επιτυχής η Σχολική Εβδομάδα Περιβάλλοντος και Εθελοντισμού “Let’s do it Greece” (φώτος)

sxoleia 7
admin
03/04/2017 09:27
 
 
 

Με τη συμμετοχή 8 σχολικών μονάδων και περισσότερων από 500 μαθητών νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων ολοκληρώθηκε η Σχολική Εβδομάδα Περιβάλλοντος και Εθελοντισμού “Let’s do it Greece” στη Σύρο, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.
Στο πρόγραμμα, το οποίο στηρίχθηκε έμπρακτα από τον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης, συμμετείχαν το 5ο Δημοτικό Σχολείο, το Δημοτικό Σχολείο Βάρης – Μάννα (με ξεχωριστές δράσεις στις δύο σχολικές του μονάδες), το Ιδιωτικό Δημοτικό Σχολείο «Άγιος Γεώργιος», το 1ο Νηπιαγωγείο Ερμούπολης, το 2ο Νηπιαγωγείο Ερμούπολης, το 6ο Νηπιαγωγείο Ερμούπολης και το Νηπιαγωγείο Άνω Σύρου.

sxoleia 2

sxoleia 3
Με την πολύτιμη συνδρομή εκπαιδευτικών και γονέων, τα παιδιά συμμετείχαν σε ποικίλες και απόλυτα χρήσιμες δράσεις, με γνώμονα την περιβαλλοντική τους εκπαίδευση και επιμόρφωση, αλλά και την καλλιέργεια της εθελοντικής τους συνείδησης. Ζωγραφική, φυτεύσεις, περιποίηση λουλουδιών και φυτών, διάφορες κατασκευές, δράσεις ανακύκλωσης και καθαριότητας ήταν μερικές από τις πρακτικές δραστηριότητες των παιδιών.

sxoleia 4

sxoleia 1

sxoleia 5

sxoleia 6

sxoleia 8

sxoleia 14

sxoleia 9

sxoleia 10

sxoleia 11

sxoleia 12

sxoleia 13

sxoleia 15

sxoleia 16

sxoleia 17

sxoleia 18

sxoleia 19

sxoleia 20

 

 

 

(Visited 41 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*