Υπαίθρια Έκθεση Παιδικής Ζωγραφικής στο πλαίσιο του φεστιβάλ Syroskidz

ypaithria ekthesi zografikis bari 2017
admin
11/07/2017 10:55
 
 
 

Για 3η συνεχή χρονιά η παραλία της Βάρης στη Σύρο θα φιλοξενήσει την Υπαίθρια Έκθεση Παιδικής Ζωγραφικής για παιδιά έως 12 ετών, η οποία έχει γίνει πλέον θεσμός και φέτος εντάσσεται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Syroskidz.
Το θέμα που θα κληθούν να αποτυπώσουν στον καμβά τα παιδιά είναι «Ο κυρ Βυθός και η κυρά Ακτή είναι φίλοι μου», ένα θέμα σχετικά με την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος και των παραλιών.
Οι καμβάδες θα δίνονται αύριο και μεθαύριο (12 και 13 Ιουλίου) από τις 11:00 μέχρι τις 13:00 στην Βάρη, ενώ οι μικροί καλλιτέχνες θα πρέπει να παραδώσουν τα έργα τους την Τρίτη 25 και την Τετάρτη 26 Ιουλίου, κατά τις ίδιες ώρες, στο ίδιο σημείο. Η Υπαίθρια Έκθεση Παιδικής Ζωγραφικής θα διαρκέσει από τις 29 Ιουλίου έως και τις 16 Αυγούστου, ώστε όλοι να θαυμάσουν τις δημιουργίες των παιδιών και μέσα από αυτές να προβληματιστούν, να αφυπνιστούν και να αναλογιστούν την ευθύνη που έχουν απέναντι στις επόμενες γενιές.
Την τελευταία μέρα του Syroskidz (Δευτέρα 31 Ιουλίου) στο Κίνι, θα απονεμηθούν αναμνηστικά βραβεία στα παιδιά. Μετά το τέλος της έκθεσης, οι πίνακες θα επιστραφούν στους δημιουργούς τους. Επίσης, καλούνται όσα παιδιά είχαν συμμετάσχει στις δύο προηγούμενες εκθέσεις, να φέρουν κι αυτά τα έργα τους.
Για την παραλαβή των καμβάδων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Ιωσήφ Σαργολόγο (πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Βάρης, τηλ.: 6936556875, email: i.sargologos@gmail.com).
(φωτό: από τη σελίδα της διοργάνωσης στο Facebook)

(Visited 25 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*