ΠΕΚΙΝ: Εκδήλωση για τα Βιομηχανικά Αιολικά Πάρκα – Πώς θα φαίνεται η Νάξος (φώτος)

anemogennitries eggares apeikonisi
admin
02/10/2017 22:46
 
 
 

Ενημερωτική εκδήλωση – συζήτηση σχετικά με τις επείγουσες εξελίξεις για τα φαραωνικά Βιομηχανικά Αιολικά Πάρκα και τη συμμετοχή στη διαβούλευση διοργανώνει την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου στις 19:30 η Περιβαλλοντική Κίνηση Νάξου (ΠΕΚΙΝ).

Στην εκδήλωση, που θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, μπορούν να συμμετέχουν φορείς και πολίτες του νησιού.
Η ΠΕΚΙΝ δημοσιεύει φωτογραφικό υλικό από το παράρτημα της φωτορεαλιστικής απεικόνισης του έργου, όπως κατατίθεται στη μελέτη, ενώ το επισυνάπτει και στο σύνολό του.
(η πρώτη φωτογραφία αποτελεί φωτορεαλιστική απεικόνιση του έργου από τον οικισμό Εγγαρές. Διακρίνονται οι Α/Γ 1-6 του Α/Π Βούρλας. Σημείο λήψης: 35, Κατεύθυνση λήψης: 232,1°. Πλησιέστερη ορατή ανεμογεννήτρια η Α/Γ 6 του Α/Π Βούρλας σε απόσταση ~ 1,3km)

 

anemogennitries agiasos apeikonisi

Φωτορεαλιστική απεικόνιση του έργου από τον οικισμό Αγιασός. Διακρίνονται οι Α/Γ 2-12 του Α/Π Δίστομος. (Σημείο λήψης: 15, Κατεύθυνση λήψης: 104,1°. Πλησιέστερη ορατή ανεμογεννήτρια η Α/Γ 2 του Α/Π Δίστομος σε απόσταση ~ 2,5km)

(Visited 27 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*