Γ. Βρούτσης: «Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι μια κυβέρνηση που είχε ανάγκη ο τόπος και οι Έλληνες» (video)

Newsroom
31/01/2022 19:34
 
 
 

Την άποψη ότι η ΝΔ θα βγει πιο ισχυρή και πιο συσπειρωμένη από τη διαδικασία της πρότασης δυσπιστίας Τσίπρα διατύπωσε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Κυκλάδων του κόμματος Γιάννης Βρούτσης, κατά την ομιλία του στη Βουλή.

Σύμφωνα με τον κ. Βρούτση, ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε τη συγκεκριμένη πολιτική πρωτοβουλία για δικούς του, εσωτερικούς πολιτικούς λόγους, κυρίως όμως γιατί ήξερε εξαρχής ότι δεν επρόκειτο να ευδοκιμήσει, ενώ ευχαρίστησε το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για τη δυνατότητα που έδωσε στους κυβερνητικούς βουλευτές να αναδείξουν και να υπερασπιστούν το «τεράστιο μεταρρυθμιστικό έργο» που έγινε σε όλα τα επίπεδα.

«Η κυβέρνηση αυτή είναι μια κυβέρνηση που είχε ανάγκη ο τόπος και οι Έλληνες, γιατί πιστεύει στην αισιοδοξία, στο νοικοκύρεμα και ήρθε σε μια κρίσιμη στιγμή να αλλάξει σελίδα στη χώρα» κατέληξε ο κ. Βρούτσης.

Δείτε την ομιλία του στη Βουλή

(Visited 103 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.