Γ. Βρούτσης: «Κεντρική κυβερνητική προτεραιότητα η ενίσχυση της ασφάλειας του πολίτη»

Newsroom
02/02/2022 12:08
 
 
 

Προγραμματισμένη συνάντηση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκο είχε χθες ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης με σκοπό να ενημερωθεί για την ενίσχυση των Σωμάτων Ασφαλείας στην επικράτεια και τις Κυκλάδες.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ. Βρούτσης δήλωσε:

«Επισκέφθηκα τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκο, ο οποίος με πληροφόρησε αναλυτικά για το σχέδιο αναδιάρθρωσης – 1.000 θέσεων – των Σωμάτων Ασφαλείας σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Η εν λόγω σημαντική διαδικασία αφορά 500 περίπου θέσεις στην Αθήνα και 500 στην περιφέρεια. Ειδικά για τα νησιά των Κυκλάδων, προβλέπεται η ενίσχυσή τους με 60 θέσεις, κάτι που ικανοποιεί και αντιμετωπίζει ένα διαχρονικό αίτημα των νησιών μας.

Η συγκεκριμένη διαδικασία, θα ξεκινήσει την 1η Σεπτεμβρίου 2022 και θα υλοποιηθεί άμεσα.
Με αυτή την πρωτοβουλία, η κυβέρνηση αποδεικνύει εμπράκτως ότι στέκεται δίπλα στους πολίτες, συνεπής στις προεκλογικές τις δεσμεύσεις, αναγνωρίζοντας ότι η ενίσχυση της ασφάλειας του πολίτη σε ολόκληρη τη χώρα αποτελεί κεντρική κυβερνητική προτεραιότητα, που γίνεται πράξη με την υλοποίηση πολύ συγκεκριμένων μέτρων.

Ευχαριστώ θερμά τον Υπουργό κ. Θεοδωρικάκο, καθώς και τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου για την πολύτιμη συνδρομή τους, με θετικό αποτέλεσμα για τους νησιώτες των Κυκλάδων».

(Visited 111 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*