Ο Ν. Συρμαλένιος συμφωνεί με Τσακαλώτο για τις ατυχείς επιλογές συμβούλων από τον Τσίπρα

Άκης Αξαόπουλος
23/02/2022 22:53
 
 
 

 

Συνεχίζονται οι αναταράξεις που προκάλεσε στο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία η συνέντευξη του πρώην τσάρου της Οικονομίας Ευκλείδη Τσακαλώτου στην «Καθημερινή της Κυριακής» και οι αναφορές του στον Αλέξη Τσίπρα.

Ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Συρμαλένιος, δείχνει να συμμερίζεται τις απόψεις του κ. Τσακαλώτου, τουλάχιστον ως προς την αδυναμία του προέδρου του κόμματος να επιλέξει συμβούλους. Μιλώντας στο κανάλι της Βουλής, ρωτήθηκε για το αν έχει την ίδια εικόνα, ότι δεν ξέρει να επιλέγει συμβούλους ο κ. Τσίπρας. «Εν μέρει ναι. Και το λέω διότι είχαμε συγκεκριμένες εμπειρίες το 2015 το πρώτο εξάμηνο. Μιλώ για την πρώην πρόεδρο της Βουλής την κυρία Κωνσταντοπούλου. Θεωρώ ότι ήταν μια ατυχής επιλογή, όχι στο να είναι στο ΣΥΡΙΖΑ και να εκπροσωπεί κάποιους τομείς πολιτικής που γνωρίζει όπως π.χ. θέματα δικαιοσύνης, αλλά ως πρόεδρος της Βουλής» τόνισε ο Νίκος Συρμαλένιος.

«Όπου πρέπει να είναι ένας άνθρωπος που να έχει τη συναίνεση μεγάλων μερίδων των Κοινοβουλευτικών Ομάδων, που μετέχουν στη Βουλή και η συμπεριφορά επίσης να είναι τέτοια που να μπορεί να διεκπεραιώνει αυτό το σύνθετο έργο, πολιτικό και πρακτικό», σημείωσε ο βουλευτής Κυκλάδων.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τσακαλώτος είχε δηλώσει ότι ο Αλέξης Τσίπρας «έχει μια ανασφάλεια που δεν δικαιολογείται. Και σε ένα πράγμα που είναι χειρότερος από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι στην επιλογή συμβούλων».

 

Πηγή: protothema.gr

(Visited 104 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*