Γρηγόρης Βαλλιανάτος: «Τα ταμπού είναι για να τα κλωτσάμε»

vallianatos grigoris
admin
14/06/2016 14:02
 
 
 

«Έξω από τα δόντια» μίλησε ο δημοσιογράφος και πολιτικός Γρηγόρης Βαλλιανάτος στην εκπομπή “Al-iberti News” του AegeanVoice 107.5 και την Πόπη Αλιμπέρτη, όπως άλλωστε συνηθίζει πάντα.

Σχολιάζοντας αρχικά την πολιτική επικαιρότητα, είπε ότι «είμαστε σε αδιέξοδο», αφού «η αριστερή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να συγκεράσει τα ασυγκέραστα, υποσχέθηκε έναν παράδεισο που δεν μπόρεσε να προσφέρει και εφαρμόζει ένα πρόγραμμα που δεν πιστεύει».

Μάλιστα, ως ο τελευταίος πρόεδρος του κόμματος της Φιλελεύθερης Συμμαχίας, δήλωσε ότι σε επόμενη εκλογική αναμέτρηση, θα συνεργαστεί με όποιον κρίνει ότι μπορεί να φέρει το καλύτερο αποτέλεσμα.

 

«Ας απενεχοποιήσουμε κάποια πράγματα»

Ο κ. Βαλλιανάτος εξήγησε, επίσης, τον λόγο για τον οποίο δημοσιοποίησε το γεγονός ότι είναι οροθετικός, λέγοντας ότι με τον τρόπο αυτό ήθελε να δώσει θάρρος στους 15.000 οροθετικούς που έχουν καταγραφεί στην χώρα μας «να συνεχίσουν κανονικά τη ζωή τους, κάτι που είναι εφικτό πλέον με τα φάρμακα που υπάρχουν».

«Τα ταμπού είναι για να τα κλωτσάμε. Πρέπει, στο πλαίσιο ενός ανθρωπισμού, να απενεχοποιούμε κάποια πράγματα» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι «στην αρχή είναι δύσκολο να λες την αλήθεια χωρίς ταμπού, αλλά με τα χρόνια ο κόσμος καταλαβαίνει ότι αυτά που έλεγες ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

Σε ερώτηση για το σύμφωνο συμβίωσης, χαρακτήρισε νίκη την ψήφιση του, αν και «είναι ένα πολύ μικρό βήμα, σε σχέση με αυτά που είχε υποσχεθεί ο ΣΥΡΙΖΑ πριν από τις εκλογές».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην την αστική μη κερδοσκοπική εταιρία και τον ιστότοπο oloiemeis.gr, που αποτελεί μια προσπάθεια συγκέντρωσης της πληροφορίας που αφορά στη δωρεάν παροχή φιλοξενίας, υγείας, εκπαίδευσης, διασκέδασης, δικαιωμάτων κι ελευθεριών σε κάθε νομό της Ελλάδας.

(φωτό: thetoc.gr)

(Visited 51 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*