Συνάντηση Φίλιππου Φόρτωμα με τον Αναπληρωτή Υπ. Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα

Άκης Αξαόπουλος
13/04/2022 11:23
 
 
 

 

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε στο Υπουργείο Εσωτερικών με τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Στέλιο Πέτσα ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Ύδρευσης Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, κ. Μανόλη Πολυκρέτη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκε η σημαντική πρόοδος που έχει γίνει για την ένταξη έργων στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης που αφορούν τόσο τη Νάξο, όσο και τα άλλα νησιά των Κυκλάδων. Ο βουλευτής και ο Αντιδήμαρχος ευχαρίστησαν τον Υπουργό για την ένταξη του έργου «Εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης ταχυδιυλιστηρίου Εγγαρών» και τον ενημέρωσαν για επιπλέον θέματα που απασχολούν και τις Μικρές Κυκλάδες. Ο κ. Πέτσας έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους μικρούς νησιωτικούς δήμους και για την αντιμετώπιση των προβλημάτων τους, ακολουθώντας την σταθερή πολιτική της Κυβέρνησης για στήριξη της νησιωτικότητας. Τέλος, ο κ. Πέτσας δεσμεύτηκε πως σύντομα θα επισκεφτεί τη Νάξο, αλλά και τις Μικρές Κυκλάδες.

«Η συνεργασία των νησιωτικών δήμων με το Υπουργείο Εσωτερικών και, ιδιαίτερα με τον κ. Πέτσα είναι υποδειγματική. Ο κ. Υπουργός αποδεικνύει συνεχώς ότι στέκεται έμπρακτα δίπλα στους νησιώτες, αφουγκραζόμενος τα αιτήματά τους και χρησιμοποιώντας τα χρηματοδοτικά εργαλεία που έχει στη διάθεσή του, προς όφελος των τοπικών κοινωνιών. Από πλευράς μου δεσμεύομαι να είμαι αρωγός αυτής της προσπάθειας και να συνδράμω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο» δήλωσε ο κ. Φόρτωμας.

(Visited 88 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*