Γιάννης Οικονόμου: «Η κυβέρνηση μας έχει συνηθίσει στο θέατρο του παραλόγου»

oikonomoy giannis
admin
30/06/2016 14:52
 
 
 

Για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα μίλησε ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΝΔ Γιάννης Οικονόμου στην εκπομπή της Πόπης Αλιμπέρτη “AlibertiNews” και στον AegeanVoice 107.5.

Για την εμπλοκή σχετικά με την COSCO, ο κ. Οικονόμου εξέφρασε την άποψη ότι αντικατοπτρίζει τον τρόπο με τον οποίο η κυβέρνηση αντιλαμβάνεται την ανάπτυξη. «Θέτει σε κίνδυνο μια σπουδαία επένδυση, πλήττοντας ταυτόχρονα την αξιοπιστία της χώρας απέναντι σε εν δυνάμει επενδυτές. Αυτές οι παλινωδίες κάνουν ζημιά στον τόπο» δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι «η κυβέρνηση μας έχει συνηθίσει στο θέατρο του παραλόγου».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε το σχόλιο του και για τον νέο εκλογικό νόμο, για τον οποίο υποστήριξε ότι «δημιουργεί συνθήκες ακυβερνησίας και σύγχυσης στη χώρα, μπροστά στην αγωνία του ΣΥΡΙΖΑ να εξασφαλίσει τη δική του, επόμενη μέρα». Σύμφωνα με τον κ. Οικονόμου, οι αντιδράσεις της ΝΔ δεν πηγάζουν από «κομματική υστεροβουλία», αλλά από το γεγονός ότι αποτελεί «μια υπεύθυνη δύναμη που δεν μπορεί να νομιμοποιήσει μια τέτοια συζήτηση».

 

«Επιδιώκουμε αμφίδρομη επικοινωνία με τους πολίτες»

Ως Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΝΔ, ο κ. Οικονόμου ανέλυσε τη στρατηγική που ακολουθεί πλέον το κόμμα του, προκειμένου να φέρει ακόμη περισσότερους πολίτες κοντά της και να προχωρήσει στην επόμενη μέρα, λαμβάνοντας υπόψη τις προτάσεις, τις παρατηρήσεις και τις επισημάνσεις τους.

Όπως εξήγησε, επιδιώκεται μια αμφίδρομη επικοινωνία με τον κόσμο, ο οποίος έχει ανάγκη από συγκεκριμένες λύσεις και χρειάζεται αλληλεγγύη και υποστήριξη σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Μάλιστα, στο πλαίσιο αυτής της επικοινωνίας, έχει τεθεί σε δημόσια διαβούλευση το κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ, όπου αναδεικνύονται «απλές και εφαρμόσιμες λύσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες».

 

«Η κυβέρνηση δημιουργεί συνεχώς αδιέξοδα»

Τέλος, ο κ. Οικονόμου υποστήριξε ότι «η κυβέρνηση δεν μπορεί να βγάλει την χώρα από την κρίση», αλλά αντίθετα «δημιουργεί συνεχώς αδιέξοδα».

Στον αντίποδα – συνέχισε ο κ. Οικονόμου – η ΝΔ είναι έτοιμη να κυβερνήσει και το γεγονός ότι εμφανίζεται να έχει προβάδισμα έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις, όχι μόνο δεν της προκαλεί ενθουσιασμό και εφησυχασμό, αλλά αντίθετα την κάνει να ενισχύει την προσπάθεια της «ώστε να την εμπιστευθούν ακόμη περισσότεροι Έλληνες».

(Visited 19 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*