15 Μαΐου ο ΣΥΡΙΖΑ εκλέγει Πρόεδρο – Σε ποια νησιά των Κυκλάδων θα στηθούν κάλπες

ekloges kalpi
Newsroom
13/05/2022 11:22
 
 
 

Σε 15 νησιά των Κυκλάδων θα στηθούν κάλπες για την εκλογή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Μαΐου.

Ειδικότερα κάλπες θα στηθούν σε Αμοργό, Άνδρο, Ίο, Κέα, Κύθνο, Μήλο, Μύκονο, Πάρο, Σαντορίνη, Σέριφο, Σίφνο, Σύρο, Τήνο και Φολέγανδρο, ενώ στη Νάξο θα στηθούν κάλπες σε δύο σημεία: Στη Χώρα (Δημαρχείο) και στο Φιλώτι (Πολιτιστικό Κέντρο Φιλωτίου).

Ενόψει της εκλογικής διαδικασίας, η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τους πολίτες να πάρουν μέρος στην ψηφοφορία και να στείλουν μήνυμα πολιτικής αλλαγής στην «πιο ληστρική, αυταρχική και αντιλαϊκή διακυβέρνηση των τελευταίων δεκαετιών, την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η χώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με την πιο ληστρική, αυταρχική και αντιλαϊκή διακυβέρνηση των τελευταίων δεκαετιών, την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Είναι μια ζοφερή πραγματικότητα που βιώνει η ελληνική κοινωνία σε όλους τους τομείς καθημερινά και αδιάκοπα τα τελευταία τρία χρόνια.

Αντιεργατικά νομοσχέδια που συνθλίβουν τα εργασιακά δικαιώματα, απορρυθμίζουν τις συνθήκες εργασίας και οδηγούν στην εξαθλίωση χιλιάδες εργαζομένους, που θυσιάζουν τη δημόσια δωρεάν Παιδεία στο βωμό των ιδιωτικών συμφερόντων και οδηγούν μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικούς στον αποκλεισμό, που βγάζουν στο σφυρί το νερό που πίνουμε, τον αέρα που αναπνέουμε, την πολιτιστική κληρονομιά και το μέλλον των παιδιών μας. Ολοκληρωτική χειραγώγηση των ΜΜΕ, πρωτοφανής για τα ευρωπαϊκά δεδομένα. Διάλυση και εξευτελισμός του δημόσιου συστήματος υγείας και των λειτουργών του, κυνικό γλέντι μεσαζόντων, κουμπάρων και νονών πάνω στους 23.000 νεκρούς συμπολίτες μας από την κακοδιαχείριση της πανδημίας και πάνω στα εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά που πασχίζουν να επιβιώσουν από την ενεργειακή ακρίβεια και τις ανεξέλεγκτες ανατιμήσεις. Αυταρχισμός και βία πάνω στο δικαίωμα για υγεία, εργασία και αξιοπρέπεια. Πάνω στο δικαίωμα για ζωή.

Την Κυριακή 15 του Μάη στους Δήμους των Κυκλάδων θα στηθεί η κάλπη εκλογής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Καλούμε τους νησιώτες που πιστεύουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποτελεί σήμερα τον κορμό του προοδευτικού χώρου, που θα δώσει τις λύσεις που έχει ανάγκη η κοινωνία μας, να κάνουν ένα βήμα παραπέρα. Να συμμετάσχουν στην ψηφοφορία εκλογής του προέδρου, στέλνοντας μήνυμα πολιτικής αλλαγής. Να γίνουν ενεργό μέρος της λύσης, να αποκτήσουν λόγο σε κάθε σχέδιο και απόφαση.

Ως εδώ! Μην αφήνεις τους άλλους ν’ αποφασίζουν για σένα!

Στις 15 του Μάη συμμετέχουμε στη μεγάλη γιορτή της δημοκρατίας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Στις 15 του Μάη συμμετέχουμε ΜΕ τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή.

Γινόμαστε μέρος της λύσης και τους στέλνουμε πίσω τον λογαριασμό!

Αναλυτικές πληροφορίες για τις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ εδώ

(Visited 104 times, 1 visits today)