Γ. Βρούτσης: «Δεν παραχωρούμε ούτε σπιθαμή από την εθνική μας κυριαρχία και ακεραιότητα!» (video)

Newsroom
02/06/2022 11:09
 
 
 

 

Με «ομοψυχία, ενότητα ψυχραιμία και κυρίως με αποφασιστικότητα» κινείται η κυβέρνηση απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις, σύμφωνα με τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο και Βουλευτή Κυκλάδων Γιάννη Βρούτση.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή, στο στο νομοσχέδιο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με θέμα «Ψηφιοποίηση των διαδικασιών επιδόσεων εγγράφων και αποδέσμευση της Ελληνικής Αστυνομίας από τη διενέργεια επιδόσεων εγγράφων της ποινικής και πολιτικής δίκης και λοιπές επείγουσες διατάξεις του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη», ο κ. Βρούτσης τόνισε ότι η χώρα στέλνει ένα διαρκές και σταθερό μήνυμα: ότι είναι πανέτοιμη να προασπίσει τα εθνικά της δίκαια όταν και όποτε προκληθεί ή νοιώσει ότι αυτά θίγονται.

Αναφορικά, τώρα, με το νομοσχέδιο, ανέφερε ότι επιδιώκει να διορθώσει παθογένειες δεκαετιών, ώστε «να απελευθερωθούν ανθρώπινοι πόροι από το διοικητικό βάρος που “σηκώνει” η Αστυνομία για να επιτελέσουν την κοινωνική τους αποστολή». Γιατί, όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βρούτσης «η Αστυνομία αποτελεί πυλώνα κοινωνικής συνοχής και κοινωνικής ειρήνης, γι’ αυτό πρέπει να στηριχθεί και να ενδυναμωθεί».

Δείτε την ομιλία του κ. Βρούτση

(Visited 91 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*