Περιοδεία του Φίλιππου Φόρτωμα στις Μικρές Κυκλάδες

Άκης Αξαόπουλος
14/07/2022 20:15
 
 
 

 

Τις Μικρές Κυκλάδες επισκέφτηκε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας. Την Δευτέρα 11 Ιουλίου βρέθηκε στη Δονούσα, όπου συναντήθηκε με τον Αντιδήμαρχο Δονούσας, κ. Δημήτρη Πράσινο και τον Πρόεδρο της Κοινότητας κ. Χρήστο Σιγάλα και συζήτησαν το θέμα του λιμανιού και θέματα υποδομών γενικότερα.

Την Τρίτη 12 Ιουλίου, ο κ. Φόρτωμας έφτασε στην Ηρακλειά. Συναντήθηκε με τον Αντιδήμαρχο Ηρακλειάς, κ. Γιάννη Γαβαλά και τον Πρόεδρο της Κοινότητας κ. Δημήτρη Γαβαλά, και συζήτησαν για θέματα καθημερινότητας και υποδομών του νησιού, όπως η επέκταση της προβλήτας και η ανάγκη εγκατάστασης μονάδας βιολογικού καθαρισμού. Στη συνέχεια, ο Βουλευτής επισκέφτηκε τη Σχοινούσα, όπου συναντήθηκε με τον Αντιδήμαρχο Σχοινούσας, κ. Νίκο Νομικό, τον Πρόεδρο της Κοινότητας Σχοινούσας, κ. Σταμάτη Κωβαίο και τον τέως Πρόεδρο της Κοινότητας κ. Μιχάλη Σιγάλας και συζήτησαν για θέματα υποδομών και για την τουριστική κίνηση.

 

Τέλος, την ίδια ημέρα ο κ. Φόρτωμας επισκέφτηκε τα Κουφονήσια, όπου παρέμεινε και την Τετάρτη 13 Ιουλίου. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νησί, συνάντησε τον Πρόεδρο της Κοινότητας Κουφονησίου, κ. Αντώνη Κωβαίο. Ο βουλευτής επισκέφτηκε επίσης τον Αστυνομικό Σταθμό Κουφονησίου, συναντήθηκε με τον Διοικητή του, Αρχιφύλακα Στέφανο Γεράκη και το αστυνομικό προσωπικό της Υπηρεσίας και συζήτησαν για θέματα δημόσιας ασφάλειας της περιοχής. Τέλος, ο κ. Φόρτωμας επισκέφτηκε το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Κουφονησίου, όπου ενημερώθηκε για την υπάρχουσα κατάσταση Ιατρούς και ξεναγήθηκε στους χώρους της δομής.

«Οι Μικρές Κυκλάδες έχουν μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης. Οι αεικίνητοι Αντιδήμαρχοι και οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων τους, αγωνίζονται συνεχώς για την επόμενη μέρα. Η επίσκεψή μου στη Δονούσα, τη Σχοινούσα, την Ηρακλειά και τα Κουφονήσια, μου έδωσε τη δυνατότητα να αφουγκραστώ τα προβλήματα των κατοίκων. Για να γίνουν αυτά νησιά πρωταγωνιστές των Κυκλάδων και του τουρισμού και στο μέλλον, απαιτείται βελτίωση των υποδομών τους. Είμαι δίπλα σας και με όλες μου τις δυνάμεις! Συνεχίζουμε μαζί!», δήλωσε ο Βουλευτής Κυκλάδων στο τέλος της περιοδείας του.

(Visited 135 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*