Καθοριστική η συμβολή του Φίλιππου Φόρτωμα στη νέα παράταση των δασικών χαρτών

Άκης Αξαόπουλος
16/07/2022 09:54
 
 
 

Δελτίο τύπου του Βουλευτή Κυκλάδων Φίλιππου Φόρτωμα

Μετά και από την επικοινωνία του Φίλιππου Φόρτωμα, η με την ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, το Υπουργείο προέβη σε νέα παράταση της προθεσμίας για την υποβολή αντιρρήσεων κατά των δασικών χαρτών, μέχρι το τέλος του μήνα.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, τις τελευταίες ημέρες είχε συνεχείς επικοινωνίες με το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, προκειμένου να δοθεί εκ νέου παράταση της εν λόγω προθεσμίας, ώστε να διευκολυνθούν οι συμπολίτες μας. Ο Υπουργός ανακοίνωσε σήμερα την νέα παράταση που δόθηκε, μέχρι τις 31 Ιουλίου.

«Κάθε ημέρα που κερδίζεται για την υποβολή αντιρρήσεων κατά των δασικών χαρτών, είναι σημαντική. Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που η ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος, για μία φορά αφουγκράστηκε τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών, διευκολύνοντάς τους με 15 ακόμα ημέρες. Συνεχίζουμε μαζί!», δήλωσε ο κ. Φόρτωμας.

(Visited 43 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.