Η ΝΕ ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής για την επίσκεψη Γκάγκα: «Μοίρασε γενικόλογες υποσχέσεις»

Newsroom
23/07/2022 10:25
 
 
 

 

Για «γενικόλογες υποσχέσεις, χωρίς σαφείς χρονικές δεσμεύσεις» όσον αφορά στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι υγειονομικές μονάδες των Κυκλάδων, έκανε λόγο σε ανακοίνωσή της η ΝΕ ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη της Μίνας Γκάγκα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Επισκέφθηκε προχθές τρία κυκλαδονήσια, η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας μοιράζοντας γενικόλογες υποσχέσεις, χωρίς σαφείς χρονικές δεσμεύσεις για το πρόβλημα υποστελέχωσης των δομών υγείας στις Κυκλάδες. Μίλησε για προσλήψεις κατά προτεραιότητα στα νησιά, όμως ούτε έμπρακτές αποδείξεις περί αυτού έχουμε δει ούτε προκήρυξη που να το προβλέπει.

Οι κυβερνητικοί παράγοντες τονίζουν τα κίνητρα που δίνονται στους γιατρούς για να εργαστούν στα νησιά το καλοκαίρι, όμως απαιτείται τα κίνητρα να δίνονται όλο το χρόνο, καθώς οι ανάγκες των κατοίκων είναι μεγάλες διαρκώς.

Συγχρόνως, πολλές φορές οι γιατροί δεν μπορούν να βρουν σπίτι να νοικιάσουν λόγω της ισχυρής ζήτησης τους θερινούς μήνες. Ο νομός Κυκλάδων έχει τεράστια συνεισφορά στην οικονομική δραστηριότητα της χώρας. Η κυβέρνηση οφείλει, με τη σειρά της, να διασφαλίσει τα απαραίτητα για τη διαμονή των υγειονομικών στα νησιά μας.

(Visited 152 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*