Γιώργος Γκούφας για πιθανή υποψηφιότητα Χριστιάννας Πάπιστη: Μην προκαλείτε με τόσο σοβαρές αστοχίες τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ

Newsroom
28/09/2022 23:43
 
 
 

 

Δήλωση του Γιώργου Γκούφα

Αρμοδίως ή όχι…

Δημοσίευμα Συριανού site αναφέρει ότι στο ψηφοδέλτιο των Κυκλάδων του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής “κλείδωσε” η υποψηφιότητα της Περιφερειακής Συμβούλου Νοτίου Αιγαίου κ. Χρηστιάννας Πάπιτση, προωθούμενη μάλιστα απ’ το Προεδρικό Σύστημα.

Σχολιάζοντας μάλιστα η εφημερίδα αναφέρει πως αυτή η υποψηφιότητα δεν πολυαρέσει σε μερίδα τοπικών κομματικών στελεχών που βλέπουν τάχα στο πρόσωπο της Περιφερειακής Συμβούλου έναν ισχυρό εσωτερικό αντίπαλο.

Επειδή πολλά θα διαβάσουμε αληθή ή όχι και περισσότερα θα ακούσουμε το επόμενο χρονικό διάστημα μέχρι τις Εθνικές Εκλογές, να ενημερώσω λοιπόν όσους ασχοληθούν με την συγκρότηση των ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ κίνημα αλλαγής στις Κυκλαδες και τον πρόεδρο κ. Νίκο Ανδρουλάκη, ως εκλεγμένος περιφερειακός Σύμβουλος του περιφερειακού συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου με την παράταξη του Μανόλη Γλυνού τα εξής:

Το έτος 2019 η Χρηστιάννα Πάπιτση όπως κι εγώ εκλεγήκαμε περιφερειακοί σύμβουλοι με τον ανεξάρτητο συνδυασμό του Μανόλη Γλυνού που στηρίχθηκε και απ’ το ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ.
Αμέσως η κ. Πάπιτση μετά την συγκρότηση σε σώμα του νέου περιφερειακού συμβουλίου, συμπορεύτηκε με το νικητή, δεξιό συνδυασμό των περιφερειακών εκλογών του περιφερειάρχη κ. Γιώργου Χατζημάρκου.

Σε κάθε ψηφοφορία επί των θεμάτων κάθε συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου η μόνιμη επωδός της ήταν: «ψηφίζω ό,τι ο κ. Χατζημαρκος».

Ακολούθησε βεβαίως όπως ήταν αναμενόμενο η διαγραφή της από τον Συνδυασμό του Μανώλη Γλυνού.

Να ‘χει το νου του λοιπόν, το κατά την ηλεκτρονική εφημερίδα Προεδρικό Σύστημα, αν αληθεύει βεβαίως, ότι προωθεί την εν λόγω ως υποψήφια βουλευτή στις εθνικές εκλογές και μάλιστα ως νέο πρόσωπο στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στις Κυκλάδες, διότι τα σάλτα τα έχει εύκολα, ιδιαίτερα όταν είναι ελκυστικά σε περίπτωση εκλογής της.

Οι φωτογραφίες με τα σύμβολα του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής και με γραμματείς καμία σχέση δεν έχουν με την πραγματική προσωπική διαδρομή και συνεισφορά του καθενός στον τόπο, την κοινωνία, το κόμμα.

Και επειδή οι καιροί είναι πονηροί εσείς οι νέοι και ωραίοι στα όργανα του κόμματος, μην προκαλείτε με τόσο σοβαρές αστοχίες τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ που στην πλειοψηφία του είναι παλιοί και αλλιώς και αποτελούν το μεγαλύτερο ποσοστό των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής. Επιλέξτε στην πρώτη γραμμή ανθρώπους με συνέπεια, συνέχεια, ήθος, θέληση, ψυχή.

Η κατανόηση και η ανοχή έχουν τα όρια τους. Και οι εκ των υστέρων δικαιολογίες, τύπου δεν ήξερα δεν γνώριζα, ποτέ δεν έχουν νόημα. Πόσο μάλλον που εσείς τώρα και ξέρετε και γνωρίζετε.

Γιώργος Γκούφας
Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου.
Μέλος του Δ.Σ της ΕΘΕΑΣ (πρώην ΠΑΣΕΓΕΣ)
Πρώην πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου
Μέλος του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής
Πρώην γραμματέας Επαρχιακού γραφείου ΠΑΣΟΚ Νάξου και Νομαρχιακής επιτροπής ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων.

(Visited 410 times, 1 visits today)

One Comment

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*