Συγχαρητήρια Φίλιππου Φόρτωμα για επιχορήγηση του Δήμου Σίφνου

Newsroom
31/10/2022 23:04
 
 
 

 

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Φίλιππος Φόρτωμας, αναφορικά με την απόφαση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, για την επιχορήγηση του Δήμου Σίφνου μέχρι του συνολικού ποσού των 140.000,00 €, σχετικά με την κατασκευή ενδιάμεσου αντλιοστασίου μεταφοράς του παραγόμενου νερού από τις μονάδες αφαλάτωσης του Πλατύ Γιαλού στην κεντρική δεξαμενή ύδρευσης του νησιού, στην περιοχή «Πελιάρδι» Σίφνου.

Η εν λόγω δαπάνη εντάσσεται στο πλαίσιο του έργου «Υδροδότηση άνυδρων νησιών και έργα βελτίωσης υποδομών ύδρευσης των νησιών» του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) έτους 2022.

Σε συνέχεια των ανακοινώσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ο κ. Φόρτωμας δήλωσε: «Η Σίφνος είναι ένα νησί που αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς και έχει συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες. Η κατασκευή ενδιάμεσου αντλιοστασίου από τη μονάδα αφαλάτωσης του Πλατύ Γυαλού στην κεντρική δεξαμενή ύδρευσης στο Πελιάρδι Σίφνου, θα συνδράμει ουσιαστικά στην αναβάθμιση των υποδομών ύδρευσης του νησιού. Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Πλακιωτάκη και τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Μανώλη Κουτουλάκη, οι οποίοι δείχνουν ότι στηρίζουν έμπρακτα τη βιώσιμη ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας της Σίφνου, αντιλαμβανόμενοι πλήρως τις ανάγκες της. Τέλος, θα ήθελα να συγχαρώ τη Δήμαρχο Σίφνου, Μαρία Ναδάλη, για τον συνεχή αγώνα της, με γνώμονα το συμφέρον των κατοίκων και των επισκεπτών του νησιού. Συνεχίζουμε μαζί!».

(Visited 75 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*