Επίσκεψη Φίλιππου Φόρτωμα στην Τήνο

Newsroom
08/11/2022 22:35
 
 
 

 

Στην Τήνο βρέθηκε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας, όπου παρευρέθηκε σε θρησκευτικές εκδηλώσεις και συναντήθηκε με τοπικούς φορείς και φίλους.

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 5 Νοεμβρίου, ο Βουλευτής επισκέφτηκε το Αστυνομικό Τμήμα Τήνου, όπου είχε συνάντηση εργασίας με τον Διοικητή, κ. Χρήστο Νάκο, με τον οποίο συζήτησαν για θέματα ασφαλείας του νησιού. Στη συνέχεια, μετέβη στο Λιμεναρχείο Τήνου. Συνεχάρη τον Λιμενάρχη, κ. Ανδρέα Μάρκου για τα νέα καθήκοντα του και είχαν μια εποικοδομητική συζήτηση, αναφορικά με την εύρυθμη λειτουργία του λιμανιού και τα ζητήματα που αφορούν όλη τη χερσαία ζώνη του νησιού.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, ο κ. Φόρτωμας παρακολούθησε τη Λειτουργία στον Άγιο Ζαχαριά στην Καλλονή. Αντάλλαξε ευχές με τον Αρχιεπίσκοπο των Καθολικών, κ. Ιωσηφ Πρίντεζη, ενώ επισκέφτηκε πολλά σπίτια, όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με φίλους κατοίκους του χωριού.

Στη συνέχεια, την Κυριακή 6 Νοεμβρίου, ο Βουλευτής παρευρέθηκε στον Απολογισμό του έργου της Δημοτικής Αρχής, για τα έτη 2019 – 2022, όπου και απηύθυνε χαιρετισμό. Ο κ. Φόρτωμας, αφού συνεχάρη τη Δημοτική Αρχή για το έργο της, αναφέρθηκε στην έμπρακτη στήριξη της Κυβέρνησης προς τους Δήμους, μέσω διαφόρων χρηματοδοτικών εργαλείων, με σκοπό την κάλυψη των αναγκών τους και την αναβάθμιση των υποδομών τους, προς όφελος των κατοίκων, αλλά και των επισκεπτών του νησιού.

Το πρωί της Δευτέρας 7 Νοεμβρίου, ο κ. Φόρτωμας επισκέφτηκε το Δημαρχείο της Τήνου, όπου πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο, κ. Ιωάννη Σιώτο και συζήτησαν ζητήματα καθημερινότητας, αλλά και υποδομών του νησιού. Το απόγευμα της ίδιας μέρας, ο Βουλευτής παρακολούθησε τον πανηγυρικό Εσπερινό στον Ναό των Ταξιαρχών στο χωριό Μέση, παρουσία του Δημάρχου Τήνου, κ. Ιωάννη Σιώτου και της Επάρχου Τήνου, κας Αναστασίας Δεληγιάννη – Άσπρου. Στη συνέχεια, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους του χωριού, αλλά και της γύρω περιοχής, στο παραδοσιακό κέρασμα που ακολούθησε.

Τέλος, την Τρίτη 8 Νοεμβρίου, ο Βουλευτής παρευρέθηκε στη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών στην πόλη της Τήνου, συνοδεία του Προέδρου της ΔΗΜΤΟ Τήνου, κ. Αργύρη Δεσύπρη και στη συνέχεια, συνόδευσε την Λιτανεία της εικόνας, μαζί με πλήθος πιστών και εκπροσώπων των τοπικών αρχών, ενώ μέχρι την αναχώρησή του, είχε πολλές συναντήσεις με φίλους και συμπατριώτες του.

«Αυτές τις ημέρες, είχα την ευτυχία να βρεθώ στον τόπο μου και να εορτάσω μαζί με τους συμπατριώτες μου τη γιορτή των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, αλλά και τον Άγιο Ζαχαρία. Οι εποικοδομητικές συναντήσεις που είχα με τον Δήμαρχο, Γιάννη Σιώτο, τον Διοικητή της Αστυνομίας, Χρήστο Νάκο και τον νέο Λιμενάρχη, Ανδρέα Μάρκου, με έκαναν να αντιληφθώ ότι οι αρχές του τόπου εργάζονται σκληρά και συντονισμένα για έναν κοινό σκοπό, την ευημερία του νησιού μας. Σας διαβεβαιώ ότι θα βρίσκομαι δίπλα σας κάθε στιγμή, πολύτιμος αρωγός σας, για να αποτελέσει η Τήνος παράδειγμα βιώσιμης ανάπτυξης και προόδου για όλες τις Κυκλάδες! Συνεχίζουμε μαζί! »,δήλωσε ο Βουλευτής Κυκλάδων στο τέλος της επίσκεψής του.

(Visited 52 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*