Στην Άνδρο ο Γιάννης Βρούτσης για τα Άγια Θεοφάνεια

Newsroom
05/01/2023 20:35
 
 
 

 

Την Άνδρο θα επισκεφθεί αύριο Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023 ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Κυκλάδων ΝΔ κ. Γιάννης Βρούτσης, προκειμένου να συμμετάσχει στους πανηγυρικούς εορτασμούς για τα Άγια Θεοφάνεια.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Βρούτσης θα επισκεφθεί την Χώρα της Άνδρου και τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου, όπου θα παραστεί στη Θεία Λειτουργία και συνακόλουθα στον αγιασμό των υδάτων. Στη συνέχεια, θα μεταβεί στο γραφικό εκκλησάκι της Παναγιάς Θαλασσινής για την παραδοσιακή ρίψη του Σταυρού.

Έπειτα, θα επισκεφθεί το Δημαρχιακό Μέγαρο, όπου θα απευθύνει χαιρετισμό και ευχές για τον καινούργιο χρόνο, στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Δήμου Άνδρου.

O κ. Βρούτσης θα συναντηθεί, επίσης, με τo Δήμαρχο Άνδρου κ. Δημήτριο Λοτσάρη, τον Έπαρχο Άνδρου κ. Δημήτριο Λάσκαρη, Δημοτικούς Συμβούλους, Προέδρους Κοινοτήτων, φίλους και κατοίκους του νησιού.

(Visited 37 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.